![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "hadi yazsana...." başlıklı konu görüntüleniyor, "bir cok yere bir cok kez yazdim...okuyan cok oldu ama okumasi gereken hic okumadi..neden mi? okumasi gereken biri hic yoktu..sonuc mu? hadi yaz dediniz yazdim:)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... bir cok yere bir cok kez yazdim...okuyan cok oldu ama okumasi gereken hic okumadi..neden mi? okumasi gereken biri hic yoktu..sonuc mu? hadi yaz dediniz yazdim:)
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Varsa okuması gereken zaten biliyor , ne yazacağımı.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Duyabiliyormusun müziği, bak yaslan göğsüme , dinle bu ritim senin için ...
| | |
| | #25 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Salome sardı sargılarını... Bembeyaz sargılar, bir tek siyah saçlar var uçuşan... Müzik ...Yok...Bitti.. Yönetmen.. nerde? Gitti...mi ? Saura nın salome dansı na tüm davetiyeler tükendi...Kim aldı? Sahne neden boş kaldı.... Tüm davetiyeleri ben aldım... Salome sahnede sessiz,
__________________ |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Ya ilkokul son yani beşinci sınıf yada ortaokul birinci sınıftayım tam hatırlamıyorum . Ama ufağım epeyce, filimlerden falan aşk meşk hikayeleri duyuyoruz. Tarık akan , filiz akın filimleri falan seyrediyoruz ailecek aşkı bir ordan biliyoruz yani. Bizim mahallede bizim sınıfta bir kız var , tamam diyorum bende aşık olayım artık. Gidiyorum konuşuyorum filmlerden öğrendiğimiz gibi. Tabi kız bizim gibi onları seyretmiyor sanırım o sıralarda :)) evcilikmi oynayacağız diyor , anlamıyor işte :)) neyse zaten bende yer ve dip ilişkisine dalmışım o ara bırakıp geri geliyorum, sonra nasıl bir sinirle yapıyorsam onların çatıya çıkıp bütün kiremitlerini söküp kırmaya niyetleniyorum epeycesinide kırmıştım hani, bilmiyorum işte aklıma geldi. o gün bugün kızdımı ben çatıya dikerim gözü çatıya. Artık kimsenin çatısında gözüm yok , kapı baca çatı, hepsini bıraktım ben. Çatıda sadece kediler var artık :)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |