![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "hadi yazsana...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Anlatırdım içimden geçenleri.Geçen senelerin bana ne kdar zarar verdiğini. Bir aşkı platonik yaşamanın acısının yaşanmayacak kadar kalleşce olduğunu. Sonra yazardım benim platonik aşkımın onu ilgilendirmediğini. Ben seviyorsam bu beni yüceltir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Anlatırdım içimden geçenleri.Geçen senelerin bana ne kdar zarar verdiğini. Bir aşkı platonik yaşamanın acısının yaşanmayacak kadar kalleşce olduğunu. Sonra yazardım benim platonik aşkımın onu ilgilendirmediğini. Ben seviyorsam bu beni yüceltir seni değil. Güzel kadın elveda. Benim içimdeki sen artık senden de güzel
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16344 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Biliyorum ki "tıpkı nefes gibisin az olan"... Hücrelerimdeki asilik belkide az olmandan... Az olmak... Ama.... sen olmak... Saol canım azda olsa ...nefessin bana.....
__________________ |
| | |
| | #13 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Âh yâr! Bazen elimden kaçıp gitme ihtimalinin hayali, Seni benden alıp götürmek isteyenlerin hali, Ne seni ne de beni anlamayanların sözleri, Bunlar zorlar göz kapaklarımı, dağlar yüreğimi, sıkar göğsümü, daraltır nefesimi… Âh yâr! Yârdan öte ne var! Sana “yâr” diyebilmekten güzel ne var!
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| | #14 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 257 Rep: 25571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Yare açik yare yare açmaya yare ne hacet Feryadim duyulur asikare dile dökmeye ne hacet Güllerim döndü hare hare küsmeye ne hacet Dil avare dudak bi çare parelenmeye ne hacet...
__________________ Bİr vicdan ayaklanmasına doğru genişlerse kalbin/ şiir gibi yürürse ince ve narin… Anla ki herkes değilsin! |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6650 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Sevgili Kuzucuk; Dün akşam birkez daha , sana sevdalandım. Etrafımda kı gereksiz s betlerden anladım...Bilmem ki, Şu an sesimi duyuyormusun... Ben'siz geçen zamana, nasıl dayanıyorsun. Çok sevdim seni ,sende çok iyi biliyorsun... Selam yazdim semaya bilmemkı okuyormusun.. S E N B E N İ M H E R Ş E Y İ M S İ N...... '' K U Z U C U K. '' |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri söylüyorum yeni biçimde.. Hiç bir biçim kalmamış dünyada denenmedik... Bende susuyorum sevgimi saklayıp içimde.... Duyuyorsun değilmi suskunluğumu nasıl haykırıyor... Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim ... Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde ..... derdim o anlardı...
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Sen bu yazıları okurken ben herzamanki gibi snei düşünüyorum geçen her bir vakit sana daha yakın oalbilmek için bir köeşeye çekilip senden bahsediyorum Sen beni düşündüğün her an sen iseviyorumm
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Heralde sarkı soyler ıdım, zıra en cok sarkılar ıyı anlatıyor benı :) Sende basını alıp gıtme ne olur, ne olur tut ellerımı, hayatta hıc bır seyım az olmadı senın kadar ... Okur mu kı :) OKumustur, okumustur.
__________________ |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 37 Rep: 3682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Önce ansızın çıkıp geldiği için bolca söverdim sanırım ona hazırlık yapamadığım için... Hoş gelmez ya neydi o dönülmez akşamın ufkundayım vakit henüz erken..... Alır onu dışarı çıkarırdım getirirdim boğazı istanbulu gören sevdiğim köşeme işte derdim sen yokken ben burdan sövüyordum bu şehre hadi gel şimdi beraber sövelim onu yendik diye.
__________________ Saçların ... Hani rüzgarda saçlarının uçuşunu seyredecektim .... |
| | |
| | #20 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16344 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hadi yazsana.... Dünya tatlısı; Olmakla olmamak arasında Evet ile hayır arasında ne olduğunu anlamadığım bir şeysin sen.... Ama olsun iyiki varsın iyiki yoksun......sen..
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |