![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Sanal Ortamda Ne Kadar Dürüstsünüz ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sanal ortamda ne kadar dürüstsünüz ?..."
| Anketimiz: Sanal Ortamda Ne Kadar Dürüstsünüz ? | |||
| Yeterince dürüstüm. | | 7 | 38,89% |
| Tanıyana kadar sakladığım bilgiler olur, gerekirse sonra açıklarım. | | 8 | 44,44% |
| Sorulan tüm sorulara yalansız cevap veririm. | | 3 | 16,67% |
| Herkese farklı cevaplar verir, sonra kime söylediğimi ben bile karıştırırım. | | 0 | 0% |
| Her sitede farklı kişilik sergilerim, birinde psikolojik sorunlu, diğerinde komik, öbüründe serseri. | | 0 | 0% |
| Diğeri | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanal Ortamda Ne Kadar Dürüstsünüz ? Sanal ortamda ne kadar dürüstsünüz ? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanal Ortamda Ne Kadar Dürüstsünüz ? Sanal ortamda tamamen dürüst olmak başa sorun açabilir diye düşünüyorum.Kendi hakkımda tanımadıkça bilgi vermem:)) |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanal Ortamda Ne Kadar Dürüstsünüz ? Sanal ortamda yeterince dürüstüm.Reelde nasılsam burda da öyleyim. Kişisel bilgilerimi kimseyle paylaşmak zorunda olmadığım için genellikle profilime yazmam. Sonuçta fikir paylaşımı için bu forumda bulunuyorum. Gerisi sadece teferruat...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanal Ortamda Ne Kadar Dürüstsünüz ? Bende SAHARAY ile aynı fikirdeyim..Paylaşımın için teşekkür ederim. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sanal Ortamda Ne Kadar Dürüstsünüz ? Yeni tanıştığınız insanların olduğu bir kafede bütün aile bilgilerinizi ve kendinizi nasıl ki ortaya koymuyorsanız burda da gizli saklı taraflarım oluyor. Ama tanıdıkça gösteriyoruz kendimizi nihayetinde. Bir tanıyan bir tanımayan pişman :)) Ama konu başkaydı evet dürüstüm nasılsam özel hayatımda burda da öyleyim , sivri dilli, ukala, mizahi , bazı bazı duygusal pozlarda.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |