![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Ateş mi ? İtfaiyecimi?...." başlıklı konu görüntüleniyor, ""İtfaiyeci ile ataş arasında tarafsız kalamam." diyen Churchill acaba ne yapmıştır??? Siz hangisi olmak istersiniz? Ateş mi?? İtfaiyecimi?? Taraf olabilirmisiniz...Olabilirmiyiz? Yoksa bir telefonun ucunda "yanıyor yetişin" diyip adresimi verirsiniz? Yada ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ateş mi ? İtfaiyecimi?.... "İtfaiyeci ile ataş arasında tarafsız kalamam." diyen Churchill acaba ne yapmıştır??? Siz hangisi olmak istersiniz? Ateş mi?? İtfaiyecimi?? Taraf olabilirmisiniz...Olabilirmiyiz? Yoksa bir telefonun ucunda "yanıyor yetişin" diyip adresimi verirsiniz? Yada sessizce itfaiyeci ve ateşin yanyanalığındaki çelişkiyimi gözlemlersiniz? Ne yaparsınız? Taraf olabilirmisiniz??? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ateş mi ? İtfaiyecimi?.... Alıntı:
Ateş olurdum önce kendimi yakardım. Alevlerim göğe yükselir idi. hiç bir itfaiyeci n,yanıma bile yaklaşamaz idi.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ateş mi ? İtfaiyecimi?.... Alıntı:
sen taraf olmam diyorsun yani ; ben sadece kendim yanarım tek ve özgür,eşlik etmez bana kimse.... bazen farkına bile varmadan itfaiyeci olmuşuz,yada itfaiyeci olanları görmüşüz... ama en çok yanan dan tarafız aslında...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |