![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kelimeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet, bende şu an onu dinliyorum zaten.. Barış Manço deyince aklıma sevdiğim geliyor, yayının başında ve sonunda hep Barış Manço çalar.. Sevdiğim....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kelimeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor? Evet, bende şu an onu dinliyorum zaten.. Barış Manço deyince aklıma sevdiğim geliyor, yayının başında ve sonunda hep Barış Manço çalar.. Sevdiğim..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kelimeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor? annem geliyo aklıma, sevgi kelimesini duyunca :)) resim...... |
| | |
| | #33 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kelimeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor? Vincent Van Gogh geliyor aklıma. Hollanda'da oturduğum adresin mahalle ismi idi Sanat
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #35 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kelimeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor? Ruhum...............
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #36 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kelimeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor? eşim ve çoçuklarım...
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #37 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kelimeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor? .......Aile...........
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #38 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kelimeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor? Ozlem geliyo aklima cunku cok ozledim ailemi.... Hasret
__________________ |
| | |
| | #39 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kelimeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor? Çocukluk yıllarım geliyor aklıma. Hasreti yaşayan bilir arkadaşlar. Hüzün
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #40 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kelimeyi Görünce Aklınıza Ne Geliyor? Hüzün....Bütünüyle ben... YAR
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |