![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "bu etiketi bana yapistir...:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaslar bi etiket olsaniz hangi markayi yapistirirdiniz kendinize...mesela ben,teflon gibiyimdir,kimse icin yanmam,kimseyede yapismam...:P..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu etiketi bana yapistir...:) arkadaslar bi etiket olsaniz hangi markayi yapistirirdiniz kendinize...mesela ben,teflon gibiyimdir,kimse icin yanmam,kimseyede yapismam...:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu etiketi bana yapistir...:) bana da crazy marka herşey gider zaten yakında üstüme yapışcak o etiketler :) yani crazy derken bilmeyenler için sponge bob south park karakterlerinin olduğu herşey :)
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu etiketi bana yapistir...:) Üzerinde fenerbahçe amblemi olan her etiketi taşırım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |