![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "einstein ve einsteinden bile akıllı şoförü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Einstein konferanslarına hep özel şoförü ile giderdi. Yine bir konferansa gitmek üzere yola çıktıkları bir gün şoförü Einstein'a, "Efendim, uzun zamandır siz konuşmanızı yaparken ben de arka sıralarda oturup sizi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 Rep: 213 ![]() ![]() ![]() | einstein ve einsteinden bile akıllı şoförü Einstein konferanslarına hep özel şoförü ile giderdi. Yine bir konferansa gitmek üzere yola çıktıkları bir gün şoförü Einstein'a, "Efendim, uzun zamandır siz konuşmanızı yaparken ben de arka sıralarda oturup sizi dinliyorum ve artık neredeyse söyleyeceğiniz her şeyi kelimesi kelimesine biliyorum" dedi. Einstein gülümseyerek ona bir öneride bulundu: "Peki, simdi gideceğimiz yerde beni hiç tanımıyorlar" dedi. "O halde bugün palto ve şapkalarımızı değiştirelim, benim yerime sen yap konuşmayı, ben de arka sırada seni dinlerim." Şoför, gerçekten çok basarili bir konuşma yaptı ve sorulan tüm soruları doğru yanıtladı. Tam yerine oturacağı sırada bir kişi, o güne kadar konferansta sorulmamış bir soru sordu. Şoför, hiç duraksamadan soruyu soran kişiye döndü ve "Böylesine basit bir soruyu sormanız gerçekten çok garip" dedi. Sonrada Einstein’ı işaret ederek söyle devam etti: "Simdi size arka sırada oturan şoförümü çağıracağım ve sorduğunuz soruyu, göreceksiniz, o bile yanıtlayacak." |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: einstein ve einsteinden bile akıllı şoförü :) çok hoş teşekkürler bizimle paylaştığın için... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 Rep: 213 ![]() ![]() ![]() | Cevap: einstein ve einsteinden bile akıllı şoförü bende çok beğenmiştim ya beğenmene sevndm körle yatan şaşı kalkar hesabı einsteinın şöförüde yanında dura dura kapmış bişiler
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 97 ![]() | Cevap: einstein ve einsteinden bile akıllı şoförü gerçekten süpermiş.adam zehir gibi :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |