![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "fena millet fena gülmek serbest garanti beli verirmm" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tanri demis ki: "Bill, senin durumun hakikaten karma***. Seni cennete mi cehenneme mi yollamali bilemiyorum.Her eve bilgisayar girmesine yardimci olarak insanliga katkida bulundun ama bir yandan da Windows gibi bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() | fena millet fena gülmek serbest garanti beli verirmm Tanri demis ki: "Bill, senin durumun hakikaten karma***. Seni cennete mi cehenneme mi yollamali bilemiyorum.Her eve bilgisayar girmesine yardimci olarak insanliga katkida bulundun ama bir yandan da Windows gibi bir rezaleti de ürettin.Ben de senin özel durumuna göre bir sey yapacagim, cenneti de cehennemi de ziyaret et,hangisine gidecegine karar ver." "Tamam"demis Bill Gates,"Önce cehenneme bir bakayim" ve inmis cehennme bakmıs. Bir de bakmis berrak sulu bir kumsalda bir sürü güzel kiz top oynuyor egleniyor, günes parliyor hava süper. "Allaah" demis Bill Gates, "Cehennem böyleyse Cenneti hakkaten görmek isterim." Ve cennete çıikmis. Bir bakmis, bulutlarin üzerinde bir yer, etrafta melekler uçuşuyor, insanlar lir çaliyor, güzelce bir yer ama Cehennem kadar degil. "Tamam" demis tanriya Bill Gates, "Ben cehenneme gitmeye karar verdim." Iki hafta sonra tanri cehennemi ziyaret edip Bill Gatesin nasil olduguna bakmaya karar vermis. Gitmis Bill'in yanina, Bill bir duvara zincirlenmis, alevler içinde karanlik bir magarada ve zebaniler iskence ediyor. - Nasilsin Bill? - Korkunç!!!! Burasi iki hafta önce geldigim cehennem degil! Kizlarin oynastigi o günesli kumsala ne oldu? - Tanri cevap vermis: - O ekran koruyucusuydu... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() ![]() | Cevap: fena millet fena gülmek serbest garanti beli verirmm :biggrin: :biggrin: :biggrin: süper ya valla kırıldım gülmekten:biggrin: :biggrin: :biggrin: |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: fena millet fena gülmek serbest garanti beli verirmm yarıldım ya çok komikmiş:))))paylaşım için saol:))))))) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: erzincan
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: fena millet fena gülmek serbest garanti beli verirmm çok saçma...saçma sapan espirileriniz için haşa allahı alet etmeniz hepsinden saçma..bişey yazmak için yazmayın..sonra kendinizide okuyanlarıda günahkar etmeyin.. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fena millet fena gülmek serbest garanti beli verirmm arkadaşlar kuranda bukadar ayet varken böyle espiriler nekadar doru olur sizce: Tevbe 65 Eğer onlara, (niçin alay ettiklerini) sorarsan, elbette, biz sadece lafa dalmış şakalaşıyorduk, derler. De ki: Allah ile, O'nun ayetleriyle ve O'nun peygamberi ile mi alay ediyordunuz? Müminun 110 İşte siz onları alaya aldınız; sonunda onlar (ile alay etmeniz) size beni yadetmeyi unutturdu, siz onlara gülüyordunuz. Zümer 56 Kişinin: Allah'a karşı aşırı gitmemden dolayı bana yazıklar olsun! Gerçekten ben alay edenlerdendim (diyeceği günden sakının)! Casiye 9 (O) ayetlerimizden bir şey öğrendiği zaman onlarla alay eder. Onlar için alçaltıcı bir azap vardır! Nisa 140 O (Allah), Kitap'ta size şöyle indirmiştir ki: Allah'ın ayetlerinin inkar edildiğini yahut onlarla alay edildiğini işittiğiniz zaman, onlar bundan başka bir söze dalıncaya (konuya geçinceye) kadar kafirlerle beraber oturmayın; yoksa siz de onlar gibi olursunuz. Elbette Allah, münafıkları ve kafirleri cehennemde bir araya getirecektir. bilgilenmemiz açısından yazıyorum |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: fena millet fena gülmek serbest garanti beli verirmm koptum yaa gülmekten :biggrin: :biggrin: :biggrin: ekran koruyucusu hee :biggrin: |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: fena millet fena gülmek serbest garanti beli verirmm yorum yok????(gerekli cevaplar yazilmis) allah sonumuzu hayir etsin. |
| | |
| | #8 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: dünyalıyım
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: fena millet fena gülmek serbest garanti beli verirmm Alıntı:
__________________ iyi ya da kötü herşeyin bir sonu var,hayatın bile... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |