![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar merebalarr sitenize üye olalı baya bi oluyo ama pek bi aktif olduğum sölenemez yeni bi çaylağım denebilir yeni bişe yapıym dedim şimdi ben 5 kelime vericem alakasız olursa çok ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() | ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak arkadaşlar merebalarr sitenize üye olalı baya bi oluyo ama pek bi aktif olduğum sölenemez yeni bi çaylağım denebilir yeni bişe yapıym dedim şimdi ben 5 kelime vericem alakasız olursa çok daa zevkli oluyoo bi cümle oluşturcaz burası çok önemli bi cümle olcak oturup paragraf yazmayalım ok??hemen bi örnek veriyim sabun ---masa--- çanta--- kapı--- küpe çantasında küpesini ararken kapı anahtarının masanın üstünde oldunu görüp almaya giderken yerdeki sabunu farkedememişti....vs evet başlıyoruz katılımınızı bekliyorm katılım çok olursa zevkli olcak inanın kelimeleri veriyorm pc----kalem----musluk---araba---rakı kolay gele:D |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | arabamla rakı alıp geldikten sonra (ramazan ramazan tövbe tövbe) pc masasının üstündeki kaleim kırılmıs musluk bozulmustu hehehehehehehhe elma---ev---wirüs---cevap---kitap pek mi kazık oldu ne :Orgasmo: :Orgasmo: |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() | elma---ev---wirüs---cevap---kitap KİTAPTAN VİRÜSİLE İLGİLİ BİLGİLER ARAŞTIRIRKEN ANNEME YÖNELTTİĞİM EVDE ELMA VARMI SORUMA HALA CEVAP ALAMAMIŞTIM KÜPE- ASKI- BANYO- OJE- SALATA bu daa bi kazık sanırım ;) |
| | |
| | #4 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Askidan bornozu alip banyodan cikarken yere dusen kupemi bulduktan sonra salatayi yapip ojelerimi surdum..... yaprak-akvaryum-mutfak-abajur-saat Hadi bakalim....
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | çiçeğin yapraklarının tozunu alduktan sonra mutfağa girip,akvaryuma yem atıp,saatime baktım bide ne görem pazartesi nilayla olan randevuma geç kalmışım:Orgasmo: |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 3 ![]() | pardonabajur u unuttuk ama ona bişey bulamayacam sabah sabah:Orgasmo: Konu minik_angelim tarafından (16-10-2006 Saat 10:04 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #7 | |
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ee kelimeler nerdeeeeeki
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? | |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 3 ![]() | evet özür kelimeleri veriyorum. yalan-portakal-kırmızı-mum-gece |
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() | geceleri kırmızı mumlarını yakıp sulu portakallarını yemeye bayılıyordu ama portakalların satıcısı ona yalan sölemişti çünkü bu portakallar sulu falan diildi;) KARPUZ- CD- TABLO- OJE - TARAK HADE BAKALIM KOLAY GELE
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Manavdan aldığım KARPUZu CD room'a sokmaya çalışırken odamın duvarındaki TABLO ya gece birlikte olduğum kız mavi renkli OJE'si ile bir not bıraktığını fark ettim, " Saçımı tararken TARAK'ını kırdım " diye... Biraz egzotik oldu ![]() Kelimeler : AY - AVİZE - BİLGİSAYAR - KOLTUK - OTOBÜS Kelimelerde biraz zor mu oldu )))
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... Konu Cerrah tarafından (18-10-2006 Saat 01:23 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |