![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak" başlıklı konu görüntüleniyor, ":biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: çok komik olmuş arkadaşım gitar ,kemençe ve kungfu derslari almaya karar verdi.yanımızdan geçen adama zırtapoz die seslenince gülmeye başladım arkadaşım eskilerden bahsederken cankurtaranlık yaptığını ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: çok komik olmuş arkadaşım gitar ,kemençe ve kungfu derslari almaya karar verdi.yanımızdan geçen adama zırtapoz die seslenince gülmeye başladım arkadaşım eskilerden bahsederken cankurtaranlık yaptığını anlattı baya şaşırmıştım intikam-değer-ağlamak-yaşamak |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: arkadaşımın bana yaptıgı şeye karşılık aglayarak ondan intikam almaya giderken bu üç günlük yaşantıda degmeyecegini anladım saçma oldu heraldee :biggrin: kumbara,mum,telefon,halı :smile: |
| | |
| | #43 |
| Banned | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak ewde elektrikler kesilmişti mum yakmıstım telefonla konusurken halı kaydı ve yere düştüm yerdede düşen paralarımı kumbarama attım ben kazık sormak istemiom cok kolay... para,bilgisayar,şarkı,mp3 çalar |
| | |
| | #44 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak bütün paramla bilgisayar ve mp3 çalar aldım mp3 çaların içindeki şarkılar çok güzeldi bende kazık olsun istemiom pencere,perde,yorgan,yastık:biggrin: |
| | |
| | #45 |
| Banned | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak gece yatarken pencere açık kalmıs perdede havalanmıs yorganım yere düşmüş yastıgım başımdan kaymış boynum tutulmus:rolleyes: bi kolaylık daha para,telefon,kontor,kız(erkek) |
| | |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak telefonumdaki kontürüm bitti param olmadıgı kontör alamadım bu yüzden kız(erkek)arkadaşımı arayamadım pantolan,kemer,ütü,gömlek buda çok mu basit oldu:biggrin: :biggrin:
__________________ •·.·´¯`·.·•вєуαz•gєℓιη¢ιк•·.·´¯`·.·• |
| | |
| | #47 |
| Banned | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak kemerimi patolonuma takıp giydim gonleğimi anneme ütülettim ayna,makyaj,pazar,para |
| | |
| | #48 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak aynaya baktıgımda makyajım akmıştı çantama baktıgımda ise rujum bitmişti pazardan son paramla pembe ruj aldım güsel oldu hee:biggrin: :biggrin: meyve suyu,mutfak,çiçek,kolye
__________________ •·.·´¯`·.·•вєуαz•gєℓιη¢ιк•·.·´¯`·.·• |
| | |
| | #49 |
| Banned | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak mutfağa gitmiştim dolaptan meyve suyunu aldım ve ewden cıktım sevgilimin dogum günüydü ilk önce bir demet gül sonra da 1 adet kolye aldım bu da güzeldi beyaz_gelincik benim açtıgım foruma bi ugrasana bende yeniyim hani bana h.geldin forumuna bi ugrarmısın ? |
| | |
| | #50 |
| Banned | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak acı hayat mı yalancı yarimmi yazmayı unutmusum kçbakmayın |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |