![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak" başlıklı konu görüntüleniyor, "her zaman renkli karakterler olduğunu düşündüğü, saçlarını kolonya ile şekillendirmiş olup müzik dinleyen kıronun kafasını eline geçirdiği modemle kırdı :biggrin: okyanus-serap-yalan-bebek :wink:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak her zaman renkli karakterler olduğunu düşündüğü, saçlarını kolonya ile şekillendirmiş olup müzik dinleyen kıronun kafasını eline geçirdiği modemle kırdı :biggrin: okyanus-serap-yalan-bebek :wink: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak Bilgisayar masasının önündeki koltukta otururken avizede yansıyan ayı otobüs şeklinde gördüm kelimeler: Yıldız, Yorulmak, çanta, aşk, silah |
| | |
| | #33 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak afedersiniz ben bunu tek sayfa sanmıştım ve ilk sayfa nın son yazısına cevap yazdım önceki mesajımı dikkate almayın tekrar özür dilerim |
| | |
| | #34 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak akşam eve geldiğimde çantamı fırlatıp attım okadar yorgundumki yatağa yatıp yıldızları izlemek beni hafifletti etraf çok sessizdi ve bu beni çok mutlu etti derken dışarıdan iki el silah sesi duydum çok korkmuştum silah sesi büyük bi aşkyaşadıklarını idda eden ceren ile sevgilisiydi...:biggrin: :biggrin: :biggrin: yasin aşk esra ev |
| | |
| | #35 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak yasin ile esra büyük bir aşk yaşıyorlarmış ve bunu evlilikle noktalayıp evlerinde uzun yıllar mutluluk içinde yaşamışlar Bebek-saadet-dürüstlük-duygusuz |
| | |
| | #36 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak bi türlü aşık olmamayan duygusuz adam karşısında duran dürüstlük abidesi kadına aşık olup saadet dolu yuvalarının tohumlarını atıp bu mutluluk yumağını birde bebekle tamamlamayı geçirdi aklından:) türk filmi gibi senaryolarına taş çıkartoyo yaw :) derin - komşu - politika - aşk :))
__________________ LoNeLiNeSs iS ThE BeSt ThiNg I hAvE... |
| | |
| | #37 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul...
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak o politika yaparken bende derin derin onun gözlerine bakıyordum aşk mı bu Allahım derken pencerden bize bakan komşuyu farkettim:))) atkı-gece-müzik-ruh |
| | |
| | #38 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak gecenin o soğuğunda atkısını sımsıkı sarmıştı herkese sölediği tek bi cümle vardı müzik ruhun gıdasıdır... masa-telefon-saat-çanta:biggrin: |
| | |
| | #39 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 50 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak cankurtaran-kungfu-gitar-zırtapoz-kemençe :) e manyakca bi cümle olacak ama idare et aysegül:) |
| | |
| | #40 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 50 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak masanın üstünde olan telefonun yanındaki saat birden çaldı gördüklerinin hala olduğunu anladı bir ok gibi çantasını masasından alıp işine doğru yol aldı:))) manyak bişi oldu dimi girdap sedef:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |