![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: minik_angelim ´isimli üyeden Alıntı otobüsle istanbulusuna giderken,yan koltuktaki kişi bilgisayarda(leptop olması lazımdı hakketten zor)ay filmini izliyordu.bi yandan da muavin avizeyle otobüste loş bir ortam yaratmaya çalışıyordu:)) bune be:Orgasmo: o ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 13 ![]() | Alıntı:
avizeyi kapatıp,ay ışında otobüsteki koltuğuma oturup,yeni alacağım bilgisayarımı hayale daldım. ahanda bu gözel oldu ne dersin? | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Otobbus koltugunda bilgisayar ustunde avize varsa ay isiginda seyehat pek keyifli olur. |
| | |
| | #23 |
| Yeni Uye ![]() | ucak, araba, tren, gemi, vapur hehehe buyun kelime buna cvp verdikden sonra kelime yazalım arkadaslar tabi benim ki biraz zor oldu ama olsun o kadar :Orgasmo:
__________________ Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle... Sor laleye, Sümbüle, birazda Gül'den dinle... Bizi üc kıta degil, bu koca dünya tanır, Bizi bizden degil, yedi kat elden dinle!!! http://img155.imageshack.us/img155/5...8sb16wzrv2.gif |
| | |
| | #24 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nasil ama ''N3YD1' guzel oldu demi? Deniz----Atki----Kase----Sehpa----Agac Hadi bakalim kolay gelsin.....
__________________ | |
| | |
| | #25 | |
Rep Gücü: 3 Rep: 13 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Deniz suyuyla doldurdugum kaseyi sehpanin uzerine biraktiktan sonra agacta asili kalan atkimi aldim.... Minik angel'im bak oldu iste....tamam bu defa daha kolayi olsun... Balik----Telefon----Resim----Ruj----Kazak
__________________ |
| | |
| | #27 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Deniz'in kasesi (argo oldu ama )o kadar guzeldiki ,agacın altında sehpanın uzerinde otururken uzerindeki atkının altından bile belli oluyordu Kod: Tv - sokak - kedi - mart - catı
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #28 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tablo----Perde----Merdiven----Nehir----Canta
__________________ | |
| | |
| | #29 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak otobüsün camından ay'a bakarken bilgisayar'ımı avizenin altındaki koltuğun yanında unuttuğumu farkettim. kelimem:HAMAK-SAHİL-GÜNEŞ-EV kolay ama keyifli yaz günlerini hatırlatayım dedim... Konu Affrodit tarafından (23-12-2006 Saat 02:20 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #30 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak güneşli havada sahile yakın evimin bahçesindeki hamağın bağlı olduğu ağacı değiştirdim. renk-müzik-kolonya-modem-ders çok kolay kelimeler seçtim ama Konu onairci tarafından (28-12-2006 Saat 11:46 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |