![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ay isiginin guzel oldugu bir gecede avizeleri sondurup bilgisayarimdan yeni uretim otobuslere bakarken gordumki koltuklarida cok konforlu.. Kitap----Perde----Merdiven----Elma----Mum Bunlarda cok alakasiz oldu galiba....cumle kuracak arkadasa kolay geleeee......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ay isiginin guzel oldugu bir gecede avizeleri sondurup bilgisayarimdan yeni uretim otobuslere bakarken gordumki koltuklarida cok konforlu.. Kitap----Perde----Merdiven----Elma----Mum Bunlarda cok alakasiz oldu galiba....cumle kuracak arkadasa kolay geleeee...
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 Rep: 213 ![]() ![]() ![]() | yıkadığım perdeleri merdivene çıkıp takarken biyandan da elma yemeye çalışıyordumki mumun ışığı ile alev alan kitabımın yanmakta oldunu farkettim baya salladım yawww ama tuttu gibi sankee;););) bal-- bilezik--hırka--şemsiye--çubuk kolay gele millet
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? |
| | |
| | #13 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 13 ![]() | Alıntı:
bune be:Orgasmo: | |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | avizenin otobüste ne işi var minik_angel
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #15 |
Rep Gücü: 3 Rep: 13 ![]() | ben yine unutuyodum beya İHİHİİ BAKALIM BUNLARA NE YAZACANIZ:)) CİPRAM-DİGESTOR-DOKTOR-KALEM-REÇETE:Orgasmo: |
| | |
| | #16 |
Rep Gücü: 3 Rep: 13 ![]() | ONU SANA SORMAK LAZIM YAZAN SENSİN |
| | |
| | #17 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | simdiki otobusler cok konforlu Ulusoy ve Varan turizm Yolcular kendilerini evinde hissetsin diye avize takdırmıs Senin haberin yok galiba Mehmet Ali:)) :Orgasmo:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | hajı ne bilim ben otobüse mi biniyorum Minik_angel ben onu yazdım die illa otobüste avize mi olacak dedik :Hasta: Ama neise
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #19 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 5 Rep: 213 ![]() ![]() ![]() | ee hadi o zaman benim kelimelerden deavm edelimmm;);););)
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? |
| | |
| | #20 |
Rep Gücü: 3 Rep: 13 ![]() | bana diyosunuz kelime yazmadın diye,yazıyoruz cevap yazmıyosunuz. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |