![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak" başlıklı konu görüntüleniyor, "tuanna taha yasin ve esra birlikte top oynuyorlar =) top,cam,perde,biblo......."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #131 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak tuanna taha yasin ve esra birlikte top oynuyorlar =) top,cam,perde,biblo.... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #132 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak cama çarpan top perdelerin kirlenip ayrıca evdeki biblonun kırılmasına neden olmuştu küpe - arkadaş - sinirli - site - alaka |
| | |
| | #133 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak genç adamdan hoşlanan kız, en pahalı küpeyi almak istediğini duyunca bunun yan sitedeki kız arkadaşıyla alakası olduğunu düşünüp sinirli bir tavırla uzaklaştı. ergen sigara umut eski ait |
| | |
| | #134 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak ergen genç umutlarını sigara da arıyordu.eski dolabında kendisine ait hatıra defterini bulana kadar... internet,laptop,saçma,boşver,kız |
| | |
| | #135 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak yeni aldıgım laptapla internette sörf yaparken saçma bir siteye girdim sonra boşverip kız arkadaşımla msnde konuştum. zordu ya bu kelimeler:biggrin: adana akdeniz çay kitap rimel :biggrin: |
| | |
| | #136 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak adana'nın boğucu sıcağının bile bozamadığı gzelim akdeniz havasını içine çekerek kitap okuyordu, ta ki rimellerinin akmasına aldırmadan ağlarayak koşan bir kız çayını devirene kadar.. risk gece kalp hayat hasta |
| | |
| | #137 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak Risk almayı seven hırsızlar ev soymaya gündüz vakti giderler ama kalp atışları tak tak diye atar hayat onlar için iğrenç bir hal almıştır artık hasta ruhlu insanlar olmuşlardır. diyet kargo telefon poşet kupa |
| | |
| | #138 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak telefonda diyet kataloğuyla kupanın siyah poşetle kargo ile geleceğini söyledi sandalye-türkiye-lavabo-bilgisayar-gazeteci |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |