![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak" başlıklı konu görüntüleniyor, ":biggrin: :biggrin: :biggrin: pc başına geçtiğimde bardağımla sıcacık çayımı yudumlarken kardeşim resim defterini bi resim çizmemi istedi hayır dediğimde en sevdiğim dergiyi yırttı cerrah nilay ortacı kız süper meydan..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #101 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak :biggrin: :biggrin: :biggrin: pc başına geçtiğimde bardağımla sıcacık çayımı yudumlarken kardeşim resim defterini bi resim çizmemi istedi hayır dediğimde en sevdiğim dergiyi yırttı cerrah nilay ortacı kız süper meydan |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #102 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak cerrah nilay ve ortacı kız süper meydanın üyeleri :biggrin: :biggrin: cd,girdapsedef,pc,ortacı kız :biggrin: :biggrin: |
| | |
| | #103 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak ortacı kız ile girdap sedef pc başında tanıştılar ve sedef ortacı kıza cd hediye etti beyaz gelincik internet ünv girdap sedef:biggrin: |
| | |
| | #104 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak forum üyeleri beyaz gelincik ve girdap sedef aynı üniversite mezunlarıymış gülümsemek - ağlamak - beyaz gelincik - mutluyum - harika |
| | |
| | #105 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak internette beyaz gelinciği izlerken üniversiteli girdap sedefe mesaj attım çerçeve-eşarp-makina-tren
__________________ hayat neden bukada<r acımasız |
| | |
| | #106 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak :biggrin: trenden indiğimde eşarpım düştü eve geldim makinayı açtım çerçevelerin tozunu aldım selen mutluyum ortacıkız ağlamak |
| | |
| | #107 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak selen aglarken ortacı kız ve mutluyum teselli ettiler :biggrin: kaader,pc,ortacı kız,dergi,selen |
| | |
| | #108 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak kader ve selen dergi okurken ortacı kız onların pcsini çökertti ben az önce ki kelimelerimi bi daha verecem kimse bişi yazmamış inat değil mi kardeşim bulun bişi gülümsemek - ağlamak - beyaz gelincik - mutluyum - harika |
| | |
| | #109 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak beyaz gelincigi izlerken bazı yerlerinde güldüm bazı yerlerinde agladım ama harika bi dizi mutluyumada tavsiye ettim ((oldu mu yaa :biggrin: :biggrin: )) dizi,kamera,şarkı,telefon :)) |
| | |
| | #110 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ben aranızda yeniyim bu konuda yeni yepyeni katılın zevkli olcak ben odada dizi izlerken kardeşlerim telefonumun kemerasıyla video çekip şarkı söylüyorlardı battaniye -kutup ayısı- ekvator- vazo = biraz kazık oldu galiba =:smile:
__________________ hayat neden bukada<r acımasız |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |