![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "bu resim size na anımsattı arkadaşlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "herkes resme bakınca yüreğinden geçenleri bir kaç cümleyle aktarabilir mi acaba? farzedin ki çocukluğunuzda eviniz bu fenere bakıyordu...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu resim size na anımsattı arkadaşlar ![]() herkes resme bakınca yüreğinden geçenleri bir kaç cümleyle aktarabilir mi acaba? farzedin ki çocukluğunuzda eviniz bu fenere bakıyordu.
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: bu resim size na anımsattı arkadaşlar belki size komik gelebilir ama bu resim bana pokemon çizgi dizisinde izlediğim bir bölümü anımsattı kahramanımız ash pikaçu ve iki arkadaşı yine ash'in dünyanın en büyük pokemon eğitmeni olması için yakalamaya çalıştığı yeni tür harika pokemonları bulması için yola düşmüşler ve yolları böyle bir deniz fenerine düşmüştü sonra roket takımının kurduğu tuzaklar sonra yine maceralar pikaçunun elektrik akımı vs.vs.vs.....kurtulurlar hatta deniz fenerinde eski zamanlara ait nesli tükendi sanılan bir tür deniz pokemonu görürler falan filan bu resim bana o çizgi dizinin bu bölümünü anımsattı:))))
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #3 | |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu resim size na anımsattı arkadaşlar Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu resim size na anımsattı arkadaşlar Yanlızlığı ama huzuru,hüznü ama yaşamı,beklentiyi ve umudu.Hayatımızda yanlızlığımızda bizi sahile çekebilecek ışığın her zaman varolabileceğini. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu resim size na anımsattı arkadaşlar iyi ki evimiz gerçekten o fenere bakmıyor çok sıkıcı çok kimsesiz biyer insan sıkıntıdan patlar hiç de huzur vermedi... |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu resim size na anımsattı arkadaşlar bir deniz fenerinin icinde hayatim, varoluslarim bundan olsa gerek...bakarim ordan denize ki bu yuzden dibe vurmak korkutmaz beni...ne safaklari bekledim o kayalara inip yoklugunda ki, yoklugunda denizler bile benden yana oldu savurmadi dalgalarini yuzume...bak gokyuzunde bi ay nasilda dolunay birak burda beni yalnizliklarimla...yalnizliklarim bu issizliktan degil,guzelligini bu deniz fenerinde ozgurce seni beklemekden...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #8 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu resim size na anımsattı arkadaşlar Alıntı:
Ahhhh Sinop'ta gördüğüm o deniz fenerini hatırlattı bana.:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bu resim size na anımsattı arkadaşlar harik manzara deniz ve fener süper |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: bu resim size na anımsattı arkadaşlar dünya hayatı işte gelip geçici düşündüm ki cennet burdan daha güzel bu hiç bişey |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |