![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En İyi Haber Bülteni Hangisi ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Haberlerde objektif olabilen,doğru ve güvenilir haber sunan kanal hangisidir? NOT:Anketimiz çok oyludur...."
| Anketimiz: Sizce En İyi Haber Bültenini Hangi Kanal Yayınlıyor ? | |||
| Kanal-7 | | 5 | 12,20% |
| STV | | 9 | 21,95% |
| TRT-1 | | 6 | 14,63% |
| NTV | | 18 | 43,90% |
| Star TV | | 1 | 2,44% |
| ATV | | 3 | 7,32% |
| Kanal D | | 5 | 12,20% |
| Show tv | | 3 | 7,32% |
| Kanal 1 | | 4 | 9,76% |
| Diğer[Belirtiniz] | | 2 | 4,88% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En İyi Haber Bülteni Hangisi ? Haberlerde objektif olabilen,doğru ve güvenilir haber sunan kanal hangisidir? NOT:Anketimiz çok oyludur. Konu securıty57 tarafından (21-05-2008 Saat 07:23 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Haber Bülteni Hangisi ? NTV VE Kanaltürk haberin yorumlarını ve içeriklerini çok beğeniyorum.Paparazi görüntülerinin,saçma sapan yorumların yapılmadığı,şiddetin ve çocuklara kötü örnek olacak yayınlardan kaçındıklarını görmek mutlu ediyor beni. |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Haber Bülteni Hangisi ? NTV yi begeniyorum TRT eskisi gibi degil |
| | |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 3756 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Haber Bülteni Hangisi ? Ntv en güncel haberi sunan hemde en dinamik yapıya sahip olanı gece ve gündüz bültenleri çok iyi diğer yandan Ali Kırca'nın sunduğu Show Haberi beğenmekteyim en iyi anchorman Ali Kırca diye düşünüyorum sunduğu haber bültenini farklı kılan olayda bu..! |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: En İyi Haber Bülteni Hangisi ? Hemen hemen hepsi taraf tutuyor..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Haber Bülteni Hangisi ? Tarafsız haber bülteni yok ! Kanal 7 Ahmet Hakan zamanında daha kapsamlı idi. Haber olarak NTV daha kapsamlı görünüyor. Ama "taraf" konusunda aynı fikirde değilim. |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Haber Bülteni Hangisi ? Kanallar sadece ve sadece haberleri versin,yorum katmasınlar,yorum izleyiciye ait olsun istiyoruz ama nafile.Meşhur enkırmenlerimiz(memo birand,ali kırca,uğur dündar vs. vs.)enkılmen olma yolunda koşarak ilerliyorlar.:Enfado: |
| | |
| | #10 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Haber Bülteni Hangisi ? Katılıyorum,aynen dediğiniz gibi olmalı...Şimdilik, bunu NTV gerçekleştiyor diyebiliriz sanırım...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |