![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En İyi Haber Bülteni Hangisi ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tarafsız haber sunan yok. kİM NEyi destekliyorsa onu sunuyor..."
| Anketimiz: Sizce En İyi Haber Bültenini Hangi Kanal Yayınlıyor ? | |||
| Kanal-7 | | 5 | 12,20% |
| STV | | 9 | 21,95% |
| TRT-1 | | 6 | 14,63% |
| NTV | | 18 | 43,90% |
| Star TV | | 1 | 2,44% |
| ATV | | 3 | 7,32% |
| Kanal D | | 5 | 12,20% |
| Show tv | | 3 | 7,32% |
| Kanal 1 | | 4 | 9,76% |
| Diğer[Belirtiniz] | | 2 | 4,88% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En İyi Haber Bülteni Hangisi ? Tarafsız haber sunan yok. kİM NEyi destekliyorsa onu sunuyor
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Haber Bülteni Hangisi ? Ben kanal 7 diyorum tarafsız haber yaptıklarına inanıyorum
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #13 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Haber Bülteni Hangisi ? Tamamen katılıyorum.Sanki onlar kadar izleyenler yorum yapamıyor.Bay ve bayan çok bilmişler......!! |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: En İyi Haber Bülteni Hangisi ? bence kanal7 çünkü küçük kanallar hiç bir zaman küçüklerden zarar gelmez:Entusiasmado: |
| | |
| | #15 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Haber Bülteni Hangisi ? Oy birliği ile en iyi haber bülteni NTV seçilmiştir.NTV ekibine yaptıkları objektif yayınlarından dolayı teşekkür ederiz..Oy kullanan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |