![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Keşkeleri İyikiye çevirme oyunu" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar hepimizin hayatında mutlaka keşkeler vardır hadi bu keşkeleri iyikiye çevirelim ne dersiniz ben başlıyorum keşke bu kadar çok çay içmesem:)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Keşkeleri İyikiye çevirme oyunu arkadaşlar hepimizin hayatında mutlaka keşkeler vardır hadi bu keşkeleri iyikiye çevirelim ne dersiniz ben başlıyorum keşke bu kadar çok çay içmesem:)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8731 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ké$kéléri İyikiyé cévirmé oyunu .. keske hayat denen bu oyunda basrolde oynamasam kirmizi perdeleri acan birileri olsa,ellerinde bi demet papatya firlatsa yuzume basimi alip gittigim lanet olasi ,bogan bu ulkeden bi gemi kalksa...toplasa limanimdaki kirintilarimi,icimdeki vahsiligi sokup atsa,ozgurlugume inat inatlassa...nerde oldugunun onemi olmayan dilenci gibi bilmedigi,icerek sabahladigi kaldirimlari olmayan kasabalara bahcelerinde uzum asmalari olan,ciplak ayakla ezdigi korularindan sarap yapsa icirse yudum yudum,acsa pencelerini sonsuza,kahvaltida ineginden sut salip,tavugundan yumurta alsa,getirse sedir yataklarini serse sere serpe,gecirse bacaklarima fileli coraplarimi ve bilmese hic biseyi,hicbiseyi istemeden kacirsa bu kentten ruhumu....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #3 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17396 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ké$kéléri İyikiyé cévirmé oyunu .. zaman zaman hepimiizn çekip gitme istegi oluyor ama ne yazık ki hiç bir zaman gerçekleşmiyor hayat denilen şu sahnede istedigimiz rolleri oynayamadığımız gibi
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | |