![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Aynaya Bakınca Ne Düşünüyorsunuz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Selinamm ´isimli üyeden Alıntı Arkadaşlar aynaya baktığımızda ilk ne geliyor aklımıza :))) Şaşkın Kaldı Aynalar, Yüzümde bile SEN varsın..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aynaya Bakınca Ne Düşünüyorsunuz Şaşkın Kaldı Aynalar, Yüzümde bile SEN varsın
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aynaya Bakınca Ne Düşünüyorsunuz yansıman vurmuş yüzüme kalbimde tek sen varsın ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Aynaya Bakınca Ne Düşünüyorsunuz Bazen cok güzel oldugumu,bazen neden sivilce cıktıgını,bazen neden hayatta oldugumu ama genelde günün nasıl gecicegini düsünüyorum ;) |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aynaya Bakınca Ne Düşünüyorsunuz Keşke aynaya baktığımızda her şeyi görebilme gücümüz olsaydı ne güzel olurdu:)
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #15 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aynaya Bakınca Ne Düşünüyorsunuz ne kadar güzelim gözlerim de çok güzel maşallah kendime nazar deymeyim diyorum |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aynaya Bakınca Ne Düşünüyorsunuz :) siznle ilk defa karşılaşıyorum foruma hoş geldiniz:)))
| | |
| | #17 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aynaya Bakınca Ne Düşünüyorsunuz evet dün gece kayıt oldum saolun hoşbuldumm:Entusiasmado: |
| | |
| | #18 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aynaya Bakınca Ne Düşünüyorsunuz Aynaya bakarken, sadece saçımı tararım başka bir şey düşünmem..
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aynaya Bakınca Ne Düşünüyorsunuz Bende aynaya baktığımda bugün bambaşa yepyeni birgün sakın dün yaptığın hataları bugünde yapma derim ama ne kadar dinlerim orası bana kalsın :) ve bu böle kısır döngü olarak devam eder durur..
| | |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Aynaya Bakınca Ne Düşünüyorsunuz imposible is nothing ;)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |