![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Komik ve İlginç Anılarımızı Paylaşalım.:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Komik ve İlginç Anılarımızı Paylaşalım.:) Herkesin hayatında unutamadığı,hatırladığı an hala tebessüm ettiği komik ve ilginç anıları vardır diye düşünüyorum. Şöyle bir geçmişe baktığınızda aklınıza gelen hiç unutamadığınız komik yada ilginç ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Komik ve İlginç Anılarımızı Paylaşalım.:) Herkesin hayatında unutamadığı,hatırladığı an hala tebessüm ettiği komik ve ilginç anıları vardır diye düşünüyorum. Şöyle bir geçmişe baktığınızda aklınıza gelen hiç unutamadığınız komik yada ilginç bir anınızı bizlerle paylaşmaya ne dersiniz?:) İlk komik anı benden: Şubat ayında her tarafta lapa lapa kar yağarken bana 15 dakika uzaklıktaki çarşıda işim vardı üzerimi giyinip oraya gittim. Üzerime de bir hafta önce aldığım yeni montumu giymiştim. Dersaneye gidip bir şey sormam gerekiyordu. Dersane kapısına geldim ve mavi demir kapıyı hem ellerimle hem de omuzlayarak açmaya çalıştım. AAAA o da ne kapıyı yeni boyamamışlar mı?:) Elllerim masmavi,montum yağlı boya içinde kaldı.Ellerimi havaya kaldırıp, kendi kendime gülerek yakında bulunan kurutemizlemeciye gittim. İçeri girdim orda çalışan bayan gülerek ne oldu böyle hayırdır dedi. Ben de az önce yağlı boyayla yeni boyanmış bir demir kapıya sarıldım dedim.:) Önce ellerimi ilaçlarla sildiler boyaları çıkardılar.Daha sonra da montunuzu bırakmanız lazım, tazesiyle temizlenmezse bu boya lekeleri çıkmaz dedi. Dışarda kar yağıyor hava da bir soğuk. Tamam dedim montu oraya bıraktım. Ve yeni mont almak için üzerimde incecik kazakla mağaza mağaza dolaştım. Sonunda bir mont buldum ve alıp giydim.Dolmuşa bindim eve gitmek için ve hala kendime gülüp duruyorum deli gibi.:) Kafam öyle dalmış ki birden ben burada ineceğim dedim. Dolmuştan indim ve etrafa bir baktım ki farklı bir yer,yani eve daha gelmemişim.:) Dalgınlıkla yarı yolda inmenin cezasını ayaklarım 20 dakika o karda kışta,soğukta yürüyerek çekti.Bir boyalı kapının insanı ne hale getirdiğine bakarmısınız? Yahu insan bir uyarı yazısı asar yeni boyandı dikkat! diye. ![]() ![]() ''SAHARAY''
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Komik ve İlginç Anılarımızı Paylaşalım.:) ASYADA BIR SOZ VARDIR: Bir insan size yemegini uzatiyorsa onu yiyeceksiniz , yemezsseniz onun dostlugunu geri cevirmis olursunuz. Hatir icin cig tavuk bile yenir,, aslinda uzak asya atasozudur. yer JAPONYA : Higashi Harima diye bir yer KOBE sehrinin guneyinde Limandan ciktik 3 kisi Gezelim guzel kizlara bakalim 32 gunluk yoldan geliyoruz. deyip ciktik. Butun yazilar biribirine benziyor , Kopruden gectik Tren istasyonuna gittik bakindik Gemiye geri donmeye karar verdik belli bir yerde Gemi uzaktan gorunuyor donemiyoruz, Donup dolasip ayni yere geliyoruz. Latinceye benzemiyor heryer ayni. yurudugumuz yollar ayni birbirine simetrikler. hersey ayni . olamaz bu ama oldu iste gelip gezip donup ayni yerden cikamiyoruz ara yola daldik. Ingilizce bilen 1 tane insan yok, zaten insan bulmak zor Bir MABED gorduk japon mimari tarzda mabed daldik, iceride bir grup insaat iscileri, baslarinda ustabasi, Cazgir adam benim konusmaya calisiyoruz ama olmuyor, ""Limana nasil gidicez be adam"" diye bagirdim , adam ac oldugumuzu zannetti, herkese birer tas, MAKARONI MAKARONI dedi plastik taslar. herkese 2 ser tane Cubuk-chop stick JAPON CUBUKLARI catal yersen ye bakalim, adam gosteriyor bize, biiz yiyemiyoruz yerlere yatiyolar gulmekten gobekleri catliyo, Ulan senin gibi Japon mu olur be , yiyemiyoruz cubukla, adam bir daha gosteriyor. Makarna icinde et te var pismemis bana gore. Kopek iskembesi filan da var. ama yemek zorundayiz elebasi benim cocuklar 2 yudum makarnadan aldilar, kopek iskembesi mi nedir sert bir et : yemesem adamlara ayip olucak , doldurduk cenemizi , tukurucez ama adamlarin onunde degil. aldik taslari MMmmm mmmm dedik ciktik biraz uzaklasinca cikardik cenemizdeki herseyi. tam onumuze baktik ki gemimize giden yol. Megerse orasi bir yarimada gibiymis kopru kaynyo etraf ama tek kopru gidiyor, yarim ada icinde donmusuz 20 dakika gorunen gemiye gitmek icin 6 saat kadar rotar yaptik senolmutlu@2008 |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Komik ve İlginç Anılarımızı Paylaşalım.:) Bir tane de ilginç bir anımı sizlerle paylaşayım: Bizim yan dairedeki komşumuzun kardeşi bir kaç yıl önce 10 ağustos tarihinde uzak bir yere arabasıyla yolculuğa gitmeye karar vermişti.Abisine de hoşçakalın demeye gelmişti. Ben de ordaydım ve abi dedim bence bugün yola çıkma hava da çok sıcak belli mi olur ya arabanın motoru sıcaktan falan yanarsa valla yarı yolda kalırsınız ailece dedim. Yok dedi ben kafaya koydum bugün yola çıkacağım. İyi dedim siz bilirsiniz. Onlar yola çıktılar ve aradan bir kaç saat geçti. Dışarda işim vardı tam çıkıyordum ki abisiyle kapıda karşılaştık.Aceleyle bir yere gidiyordu.Hayırdır Ne oldu kötü bir şey mi var dedim. Hadinin arabası 2 saatlik uzaklıkta motoru yandığı için yolda kalmış onları almaya gidiyorum dedi.:) Sonra alıp geldi onları ve ben de geçmiş olsun demeye gittim. Hadi abi bana baktı ve gülümsedi.Ben de ''ben demiştim'' demeyeceğim diyerek gülümsedim. ![]() ''SAHARAY''
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. Konu SAHARAY tarafından (15-05-2008 Saat 03:24 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Komik ve İlginç Anılarımızı Paylaşalım.:) Forumda bir konu okurken aklıma bir anım daha geldi.:) 15 Yaşındaydım ve en kızdığım şeylerden biri de el şakalarıydı.Bir gün teyzemin kızı bize geldi. O çok sever el şakası yapmayı ve yapma desende inadına yapar.Beni sıkıştırdı iki koltuğun arasına, yapma diyorum gülerek inadına el şakası yapmaya devam ediyor.O kadar kızdım ki ona. ![]() Sonra ben gidiyorum diye kalktı hoşçakalın diyerek dışarı çıktı. Bizim balkon demir kapının tam üzerine denk geliyordu. Banyodan bir kova dolusu suyu aldım.Tam demir kapıdan çıktığı an tepesine boşalttım. Şaka öyle olmaz böyle olur dedim. Teyzemin kızı sudan çıkmış balığa döndü.![]() Bana çok kızdı ve altı ay bize gelmedi. Bir daha da bana öyle saçma sapan el şakaları yapmadı:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | |