![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Hadi Durma İtiraf Et" başlıklı konu görüntüleniyor, "Neden insanlar duygularını saklar? Neden söz geçiremezler hislerine? Eger sende kelimelerin hislerine kifayetsizse durma itiraf et!! Ne düşündüğünü? Ne hissettiğini? Paylaş bizimle Hislerine anlam veremeyecek kelimeler konuşsun...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 288 ![]() ![]() ![]() | Hadi Durma İtiraf Et Neden insanlar duygularını saklar? Neden söz geçiremezler hislerine? Eger sende kelimelerin hislerine kifayetsizse durma itiraf et!! Ne düşündüğünü? Ne hissettiğini? Paylaş bizimle Hislerine anlam veremeyecek kelimeler konuşsun. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi Durma İtiraf Et bu gece nedense sacmaladim...meyhanem karisti:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 22
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi Durma İtiraf Et ailemd ekardeşim dışında iğerlerini pek sevmiyorum
__________________ Hayatta İki Şeye Güvenirim Biri Ben Diğeri Sen Değil Ne Sevdam Oyun Ne Sevdiğim Oyuncak Sensizlik Zor Sensizlik Ağır Bana |
| | |
| | |