![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İstediğiniz üyeye resim yollayın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: kral57 ´isimli üyeden Alıntı Supermeydandaki annelerin anneler gününü kutluyorum.Bu resim tüm annelere hediye. Ben iki çoçuk annesi olarak bu resmi memnuniyetle kabul ediyorum.Teşekkürler kral57 Bunuda sana hediye ediyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Alıntı:
![]() Bunuda sana hediye ediyorum ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın yek57 ye trabzon hatırası........ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #43 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Teşekkürler kral57 şimdi orada olmak vardı... |
| | |
| | #44 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın kral57 çok teşekkür ederim. Bu resimde senin için...Ömrün aydınlık olsun. ![]() ![]() |
| | |
| | #45 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3304 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın securıty57 ye hepimizin ortak sevdasının resmini yolluyorum ![]() |
| | |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın YukseLL admin bu senin için... ![]() |
| | |
| | #47 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Bu anlamlı resim Türk milletine gitsin. M.Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi ''İSTİKBAL GÖKLERDEDİR'' ![]() |
| | |
| | #48 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Sigara içen supermeydan üyelerine gönderiyorum... ![]() |
| | |
| | #49 |
| SİTE ADMİN ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Cok Tesekkur ediyorum bitanem aldigim en guzel guller bunlardi...Bu gullerde benden sana olsun..Umarim begenirsin canim.. ![]()
__________________ Konu DESTiNA tarafından (13-05-2008 Saat 08:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #50 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Nekadar düşüncelisin canım ya beğendim tabi nedemek çok teşekkür ederim ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | |