![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İstediğiniz üyeye resim yollayın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: kral57 ´isimli üyeden Alıntı Supermeydandaki annelerin anneler gününü kutluyorum.Bu resim tüm annelere hediye. Ben iki çoçuk annesi olarak bu resmi memnuniyetle kabul ediyorum.Teşekkürler kral57 Bunuda sana hediye ediyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Alıntı:
![]() Bunuda sana hediye ediyorum ![]()
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 29 Rep: 2831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın yek57 ye trabzon hatırası........ ![]() ![]() |
| | |
| | #43 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Teşekkürler kral57 şimdi orada olmak vardı... |
| | |
| | #44 |
| Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın kral57 çok teşekkür ederim. Bu resimde senin için...Ömrün aydınlık olsun. ![]() |
| | |
| | #45 |
| Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın securıty57 ye hepimizin ortak sevdasının resmini yolluyorum |
| | |
| | #46 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın YukseLL admin bu senin için... |
| | |
| | #47 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Bu anlamlı resim Türk milletine gitsin. M.Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi ''İSTİKBAL GÖKLERDEDİR'' |
| | |
| | #48 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Sigara içen supermeydan üyelerine gönderiyorum... |
| | |
| | #49 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Cok Tesekkur ediyorum bitanem aldigim en guzel guller bunlardi...Bu gullerde benden sana olsun..Umarim begenirsin canim..
__________________ Konu DESTiNA tarafından (13-05-2008 Saat 08:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #50 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 271 Rep: 26708 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Nekadar düşüncelisin canım ya beğendim tabi nedemek çok teşekkür ederim
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | |