![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İstediğiniz üyeye resim yollayın" başlıklı konu görüntüleniyor, "kral57 bu senin için... Ezik Fener 2001-2002 Şampiyonlar Liginde oynadığı son maçta, tam 1 puana uzanıyorum derken, 90+2'de Rivaldo sahneye çıktı. Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'nin bütün hayallerini yıktı. Böylece ezikler SIFIR ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #141 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Rep Gücü: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın kral57 bu senin için... Ezik Fener 2001-2002 Şampiyonlar Liginde oynadığı son maçta, tam 1 puana uzanıyorum derken, 90+2'de Rivaldo sahneye çıktı. Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'nin bütün hayallerini yıktı. Böylece ezikler SIFIR ÇEKTİ ve ülkemizi rezil kepaze etti. 6 maçı da kaybetmeyi başararak şampiyonlar liginde de bir rekora imza atarak tarih yazdı ! Şampiyonlar Ligi Puan Tablosu Barcelona 15 Leverkusen 12 Lyon 9 EzikFB 0 ![]() Pendik faciası Fener'i yerle bir etti Yönetim pes etti gidiyor Zeman Bavul topladı F.Bahçe Teknik Direktörü, Pendik maçından sonra istifa etti ancak Aziz Yıldırım kabul etmedi. Zeman, Yönetim'in görevi bırakmasının hemen ardından istifa edecek. Yıldızlar topluluğu F.Bahçe, 2. Lig'in zayıf ekiplerinden Pendikspor'a, 1-0 öne geçtiği maçta, 2-1 yenilerek Türkiye Kupası'na 3. turda veda etti. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #143 |
Rep Gücü: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın sheytan bu galatasaraylılar ve senin için.. ![]() Türkiye'ye bu onuru yaşattıkları için o ekibe,o kadroya şükranlarımızı sunarız.. Bunun şuana kadar Türkiye'de ötesi yok.Bunu her takımın taraftarı kabul etmeli, etmek zorunda diye düşünüyorum.. |
| | |
| | #145 |
Rep Gücü: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın |
| | |
| | #146 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Bu resim sana gelsin orkunorkun umarım beğenirsin ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #147 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın gulum cok tesekkur ederim sizin icin olsun son cektigim fotolardan ![]() bu da yaban olanindan,, bilgi de verelim bu arada Cogu kisi bilmez: vitamin ve mineral deposu KUSBURNU bundan oluyor |
| | |
| | #148 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #149 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın |
| | |
| | #150 |
Rep Gücü: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Bu resim öncelikle kral57'ye sonra bütün fenerli arkadaşlara gitsin..... ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |