![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İstediğiniz üyeye resim yollayın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Gülüm nasıl mutlu oldum bir bilsen.....Papatyalar en çok sevdiğim çiçeklerdir.... Ben beceremiyorum resim göndermeyi,ama bütün kalbimle sevgilerimi gönderiyorum.... İnanın 6.hissim çok kuvvetlidir kimseye sormadım hangi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #111 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın İnanın 6.hissim çok kuvvetlidir kimseye sormadım hangi çiçekten hoşlanır acaba diye (zaten soracak bi carpediemcan var galiba) ama direk aklıma gelen güney hanım kesinlikle papatyayı sever dedim ve de yanılmadım rica ederim önemli değil sevginizi göndermeniz fazlasıyla yeterli zaten:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #112 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Buyrun meys hanım bu size:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #113 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Bu resim ev hanımlarına gitsin. Birebir uyacağına eminim.... |
| | |
| | #114 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Gülüm çok teşekkür ederim beğenmez olurmuyum çok güzel ve anlamlı benim için emeğine ve yüreğine sağlık.Şu resim yollama işini hemen öğrenmem lazım.:)) |
| | |
| | #115 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 318 Rep: 31518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın ![]() bu da forumun erkeklerine gitsin kaktüsten daha iyidir sanırım
__________________ |
| | |
| | #116 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Şuan supermeydanda uyumayan tüm üyelere |
| | |
| | #117 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın meyve suyuda benden:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #118 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın süpermeydan üyeleri adına. |
| | |
| | #119 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Bende çikolatalar için teşekkür ederim:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #120 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Bu resim fenerlilere gitsin... ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |