![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İstediğiniz üyeye resim yollayın" başlıklı konu görüntüleniyor, "sonuna kadar baktım bakalım serkan abim bana ne resim yollamış die :(..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #101 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın sonuna kadar baktım bakalım serkan abim bana ne resim yollamış die :(
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #103 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın yok yok mervecim unutulmuşuz ciddi ciddi :(:(:(
| | |
| | #104 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın sana özel bi resim seçmem gerekti kuzucum ama daha bulamadım hatta yarına kalacak gibi çünki erkan film izlemek istiyor bakalım film erken biterse özel bi resim yollayacağım sana
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #105 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın erkan diosa lafım yok :P tamam serkan abi ama bak çok özel olsun :)
| | |
| | #106 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Bu Resim ufaltılmıştır. Buraya tıklayarak orjinal boyutuna çevirebilirsiniz. Orjinal Resim 1024x768 Boyutundadır ve 104KB dir. __________________ Hamd Allah'adır!Şehadet ederim ki Allah'tan başka ilah yoktur!Ve yine şehadet ederim ki Muhammed(sav) onun kulu ve elçisidir! Cennet... parıldayan bir nur...insanın içini ürperten nazenin çiçekler...mis kokular...yüksek köşkler, saraylar...muhteşem kıyafetler...neşe ve mutluluk, huzur...meyvelerini sarkıtmış yüce bir bahçe... Cehennem...iliklere kadar işleyen bir ateş...zakkumdan yiyecekler...pişmanlıklar...geri dönüp dünyaya son bir şans isteyiş...fakat nafile... Dünya hayatının geçici zevklerine dalıp ahiretin sonsuzluğunu unutarak yaşamayalım... budabenden hepinize sizleri pek tanımıyorum ama bu resimleri beğenirsiniz gibi geldi |
| | |
| | #107 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın budaaaaa küçük kuzucum kaos'a ekro karaburundayken hatta birde abisi
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #108 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın aman daaa amannn :))) hakkaten çok özel bi foto oldu bu sekam..abicim benim bikere de tutma sözünüü :)..çok mutlu ettin benii..yalnız nazar değmesin :P
| | |
| | #109 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstediğiniz üyeye resim yollayın Buyrun güney hanım bu papatyalar size gelsin:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |