FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Üstteki üyenin avatarına puan verelim

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üyenin avatarına puan verelim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı dostum önceki avatarın daha güzeldi inan bana buna 10 üzerinden 2 veriyorum.... Dostane uyarın için teşekkürler, Bu biraz daha iyi ama hala kendimi tam ifade ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-05-2008, 07:14 PM   #11
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor
Cevap: Üstteki üyenin avatarına puan verelim

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dostum önceki avatarın daha güzeldi inan bana

buna 10 üzerinden 2 veriyorum....
Dostane uyarın için teşekkürler,

Bu biraz daha iyi ama hala kendimi tam ifade edecek birşey bulamadım.
Bulunca değiştireceğim
Sponsored Links
Alt 09-05-2008, 07:19 PM   #12
FORUM MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

gerçekten karizma ne resmi bu göemiyorum bide anlayamadım çok karanlık...karakarizma diyemi acaba:))) özellikle seçtin....
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 09-05-2008, 07:32 PM   #13
Yeni Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cahilden Dostum Olacağına Alimden Düşmanım Olsun

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

Bana avatarınız önce nostaljiyi sonra yanlızlığı çağrıştırıyor.İkiside bana hitap ediyor.Sanırım 10 vericem torpillisinden
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 09-05-2008, 07:38 PM   #14
FORUM MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
meys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana avatarınız önce nostaljiyi sonra yanlızlığı çağrıştırıyor.İkiside bana hitap ediyor.Sanırım 10 vericem torpillisinden
Çok teşekkür ederim; aslında doğru hem yalnızlık hem nostalji.....Ortaklığımız var aslında bu konuda....

Puanınızı yürekten ve mutlulukla aldım....Saklıyorum....
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 23-06-2008, 07:21 AM   #15
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alo! kadinlara inanma...bir dost :)

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor

pencereden suzulen isik kadar aydin ve ozgur bi hanimefendinin bu kadar hos oturup bu kadar guzel bi tebessumle bakmasi ince ve zarif yuregini ele veriyor....kesinlikle 10...
Alt 23-06-2008, 08:49 AM   #16
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ötelerden habersiz nizama lanet olsun ...

RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Çok sevimli ve güzel bir bayan avatarı...:)) 8 puan...
Alt 23-06-2008, 09:24 AM   #17
Uye

anarshe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
alo! kadinlara inanma...bir dost :)

anarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyoranarshe çok gurur duyuyor

bu avatardaki bayani neden bilmiyorum ama hep sizmiz gibi dusunuyorum ve hayranlikla izliyorum her seferinde guzelliginize...10...
Alt 23-06-2008, 09:28 AM   #18

RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Alıntı:
anarshe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu avatardaki bayani neden bilmiyorum ama hep sizmiz gibi dusunuyorum ve hayranlikla izliyorum her seferinde guzelliginize...10...
Çok teşekkür ederim...Biraz benziyor galiba bana,benim gibi karakaşlı...Ve benim gibi hüzünlü bir duruşu var...
Alt 23-06-2008, 10:28 AM   #19
Üye

Y.E.K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GÜCÜ DOĞURAN; DÜŞÜNCEDİR

Y.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyor

Gizem ve sırrı çağrıştırıyor bana,güzel gözleri açık olsa kimbilir yazacak daha neler çıkacak.On üzerinden 6 desem ayıp mı olur acep
Y.E.K. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-06-2008, 10:42 AM   #20

Alıntı:
Y.E.K.´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gizem ve sırrı çağrıştırıyor bana,güzel gözleri açık olsa kimbilir yazacak daha neler çıkacak.On üzerinden 6 desem ayıp mı olur acep

Açtı işte gözlerini...:))) Eeeee, artık 10 puan verirsiniz değil mi?

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:58 PM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8