![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Üstteki üyenin avatarına puan verelim" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: atmaca34 ´isimli üyeden Alıntı dostum önceki avatarın daha güzeldi inan bana buna 10 üzerinden 2 veriyorum.... Dostane uyarın için teşekkürler, Bu biraz daha iyi ama hala kendimi tam ifade ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üstteki üyenin avatarına puan verelim Alıntı:
Bu biraz daha iyi ama hala kendimi tam ifade edecek birşey bulamadım. Bulunca değiştireceğim
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 127 Rep: 12560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin avatarına puan verelim gerçekten karizma ne resmi bu göemiyorum bide anlayamadım çok karanlık...karakarizma diyemi acaba:))) özellikle seçtin.... |
| | |
| | #13 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin avatarına puan verelim Bana avatarınız önce nostaljiyi sonra yanlızlığı çağrıştırıyor.İkiside bana hitap ediyor.Sanırım 10 vericem torpillisinden ![]() |
| | |
| | #14 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 127 Rep: 12560 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin avatarına puan verelim Alıntı:
Puanınızı yürekten ve mutlulukla aldım....Saklıyorum.... ![]() | |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin avatarına puan verelim pencereden suzulen isik kadar aydin ve ozgur bi hanimefendinin bu kadar hos oturup bu kadar guzel bi tebessumle bakmasi ince ve zarif yuregini ele veriyor....kesinlikle 10...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #16 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin avatarına puan verelim Çok sevimli ve güzel bir bayan avatarı...:)) 8 puan...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin avatarına puan verelim bu avatardaki bayani neden bilmiyorum ama hep sizmiz gibi dusunuyorum ve hayranlikla izliyorum her seferinde guzelliginize...10...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin avatarına puan verelim Çok teşekkür ederim...Biraz benziyor galiba bana,benim gibi karakaşlı...Ve benim gibi hüzünlü bir duruşu var...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #19 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4068 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin avatarına puan verelim Gizem ve sırrı çağrıştırıyor bana,güzel gözleri açık olsa kimbilir yazacak daha neler çıkacak.On üzerinden 6 desem ayıp mı olur acep ![]() |
| | |
| | #20 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstteki üyenin avatarına puan verelim Alıntı:
Açtı işte gözlerini...:))) Eeeee, artık 10 puan verirsiniz değil mi? ![]()
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER | |
| | |
| | |