![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Mayıs Ayı Forum Enleri Yorumlarınız" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu konuda mayıs ayı enleri konusunda söylemek istediğiniz yada sormak istediğiniz bir şeyler olursa, hangi üyeye sormak istiyorsanız sorabilirsiniz. Eleştirilerinizi ve yorumlarınızı ayrıca tşk yorumlarınızı bu konuya yazabilirsiniz. İlk tşk ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konuda mayıs ayı enleri konusunda söylemek istediğiniz yada sormak istediğiniz bir şeyler olursa, hangi üyeye sormak istiyorsanız sorabilirsiniz. Eleştirilerinizi ve yorumlarınızı ayrıca tşk yorumlarınızı bu konuya yazabilirsiniz. İlk tşk ben etmek istiyorum.Bay X beni en ukala üye seçmiş ona tşk ediyorum.:) Bay X En unutulmaz üye seçeneğini kafadan sallamadım bunu bilmeni isterim. Eski konuların çoğunu okuyup inceledim ve öyle yazdım.Bunda tuhaf olan bir şey yok. Not:Forum enlerinizi yazarken üstü kapalı imalı kelimeler kullanmayalım. Seçtiğiniz enlerinizi isimleriyle belirtirseniz daha iyi olur. İyi Forumlar
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mayıs Ayı Forum Enleri Yorumlarınız Yok boyle bir uygulama, Alıntı:
Saharay Hanım biz bırakalım forumu sen idare et istersen:( Konu Kapatılmıştır.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| |
| | |