![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Hangi Masalda Olmak İsterdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çocukluğunuzda, şuanda hangi masalın içinde yaşamak isterdiniz? hangi karakterde olmak isterdiniz?Niye?..."
| Anketimiz: Hangi Masalda Olmak İsterdiniz? | |||
| Kırmızı Başlıklı Kız | | 0 | 0% |
| Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler | | 2 | 25,00% |
| Keloğlan | | 0 | 0% |
| Külkedisi | | 1 | 12,50% |
| Fareli Köyün Kavalcısı | | 1 | 12,50% |
| Ali Baba ve Kırk Haramiler | | 0 | 0% |
| Alaattin'in Sihirli Lambası | | 3 | 37,50% |
| Nasrettin Hoca | | 0 | 0% |
| Çizmeli Kedi | | 0 | 0% |
| Diğer | | 1 | 12,50% |
| Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 358 Rep: 34843 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çocukluğunuzda, şuanda hangi masalın içinde yaşamak isterdiniz? hangi karakterde olmak isterdiniz?Niye? ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Hangi Masalda Olmak İsterdiniz? çok sevdiğim bir masaldı.. ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Masalda Olmak İsterdiniz? Pamuk prenses ve yedi cüceler masalını çok severdim.Masalı okurken pamuk prenses hep ben olurdum. Bu alışkanlığım hiç değişmedi.Hala okuduğum kitapların baş kahramanı ben oluyorum.:)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 204 Rep: 20008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Masalda Olmak İsterdiniz? Hepsini çok seviyorum ama alaattinin sihirli lambası çok güzeldi o masalda oynamak isterdim ben çağırdığımda gelicek bi sihirimin olması beni cidden mutlu ederdi:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Hangi Masalda Olmak İsterdiniz? Aladdinin Lambasi olur idi tercihim. ama uyarmam lazim Nasreddin Hoca bir masal degildir.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 978 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hangi Masalda Olmak İsterdiniz? külkedısı masalını tercıh ederdım herhalde .nerde kaldı o masum aşklar:( |
| | |
| | |