FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Hayatınız Bir Film Olsaydı?

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Hayatınız Bir Film Olsaydı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hayatınız Bir Film Olsaydı? Hangi film olurdu? Yerli yada yabancı film farketmez...."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-04-2008, 09:36 PM   #1
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
En uzak mesafe,iki kafa arasındaki mesafedir,birbirini anlamayan.C.Y.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Hayatınız Bir Film Olsaydı?

Hayatınız Bir Film Olsaydı? Hangi film olurdu?

Yerli yada yabancı film farketmez.
Sponsored Links
Alt 27-04-2008, 09:58 PM   #2
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor
Cevap: Hayatınız Bir Film Olsaydı?

İsterdim aslında hayatımın Film olmasını bilmiyorum izleyeniniz var mı? Hangi Tv hatırlamıyorum ama hakkı helal etme ile alakalı bir filmdi ve ben o Filme bittim sanki beni anlatıyordu..

Kısaca Filmim olsa adını Hakkını helal et koyardım..
Alt 02-05-2008, 11:30 PM   #3
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor
Cevap: Hayatınız film olsaydı, ismi ne olurdu ?

Benim filmim Sadakat?

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 02-05-2008, 11:32 PM   #4
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Benim filmimin adı ( Hüzünlü bir aşk hikayesi ) olurdu ..

Konu Selinamm tarafından (03-05-2008 Saat 12:14 AM ) değiştirilmiştir..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 03-05-2008, 12:09 AM   #5
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
En uzak mesafe,iki kafa arasındaki mesafedir,birbirini anlamayan.C.Y.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Yabancı film: Yapay Zeka
Alt 03-05-2008, 12:11 PM   #6
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Benim yok kendimi buldugum bir film :s

Konu sheytan tarafından (03-05-2008 Saat 01:12 PM ) değiştirilmiştir..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-05-2008, 12:39 PM   #7
Uye

fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..

fadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolunda

yapay zeka güzel bir filimdir :)

benimkide yüzüklerin efendisi olur :))))
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-05-2008, 12:52 PM   #8
Yeni Uye

üzgünkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bir yalan, hangi amaç için söylenmiş olursa olsun, her zaman, en kötü gerçekten daha kötüdür.

üzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biriüzgünkız gözlemlemek için görkemli biri

rüzgar gibi geçti.....İrlandalı Scarlett O'Hara (Vivien Leigh) Tara isimli çiftlikte yaşamaktadır. 12 Meşeler Çiftliği'nin varisi Ashley Wilkes'e (Leslie Howard) aşık olduğunu düşünmektedir. Ashley'nin, kuzeni Melanie (Olivia de Havilland) ile evlenme kararı aldığını öğrenir.

Scarlett, Ashley'nin evinde Rhett Butler (Clark Gable) ile tanışır. Ashley ve Melanie'nin evlenmesine engel olamayan Scarlett, çevresindeki erkeklerden biriyle acele bir evlilik yapar. Bu sırada Kuzey-Güney Savaşı patlak vermiştir. Melanie ve Scarlett'in kocası savaşa
gider. Scarlett'in kocası savaşta ölür.

Yasta olan Scarlett, Rhett ile dans ediyorSavaş, Güney'in şartlarını çok ağırlaştırır. Scarlett annesini kaybeder. Babası ise aklını yitirmiştir. Melanie ve Scarlett Tara'da birlikte yaşamaya başlarlar. Ashley'den haber alınamamaktadır. Savaş biter ve Ashley geri döner. Tara'nın vergilerini ödeyemeyen Scarlett, kızkardeşinin nişanlısı ile evlenir ve çiftliği kurtarır. Scarlett'in yeni özgür olmuş fakir zenciler tarafından saldırıya uğraması üzerine Rhett, Ashley ve karısı intikam almaya giderler. Scarlett'in ikinci kocası da çatışma sırasında ölür.

Scarlett'in Ashley'e olan takıntısı devam etmektedir. Ancak, Rhett Buttler ile ikinci evliliğini yapar. Bir kızları olur. Rhett, Ashley'i kıskanmaktadır. Bir gün kızını alır ve Paris'e gider. Ancak kızın annesini özlemesi nedeniyle üç ay sonra geri dönerler. Bu arada Scarlett ikinci çocuğuna hamiledir. Dönüşte yaşanan tartışma sonucu Scarlett bebeğini kaybeder. Bebeğin ardından kızlarının da ölümü ilişkilerini iyice sarsacaktır.

Melanie ölümcül şekilde hastalanır. Scarlett'ten Ashley ve oğluna bakmasını ister. Bu arada Scarlett Rhett'e âşık olduğunu farketmiştir. Melanie'nin evinde Scarlett'in Ashley ile ilgilenmesi Rhett'in Scarlett'i terketmesine neden olur.

Bu trajik aşk dörtgeninin fonunda, kuzey-güney savaşı ve güneyin yeniden yapılandırılması, Atlanta'nın yanışı, yaralı güney eyaletleri federasyonu üyeleri ile dolu tarlalar da kullanılmıştır. Titizlikle hazırlanmış sahneler, gün batımı görüntüleri, dramatik ve romantik müzik, trajik savaşı somut hale getirmek için kullanılan güney halk şarkıları, nükteli diyaloglarla Rüzgâr Gibi Geçti, sinema tarihindeki büyük epik dramlardan biri olarak kabul edilir
üzgünkız isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-05-2008, 12:59 PM   #9
Uye

fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..

fadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolunda

çok karışıkmış ya anlayamadım bu filmi:)
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:23 AM .