![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Hayatınıza birşeyi davet edecek olursanız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar hayatınıza birini veya bişeyi davet edecekseniz bu ne veya kim olur? Ben gülümsemeyi davet ederdim hayatın olumsuzluklarına karşı inadına gülümsemek için sizler??..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayatınıza birşeyi davet edecek olursanız? Arkadaşlar hayatınıza birini veya bişeyi davet edecekseniz bu ne veya kim olur? Ben gülümsemeyi davet ederdim hayatın olumsuzluklarına karşı inadına gülümsemek için sizler??
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Hayatınıza birşeyi davet edecek olursanız? Ben sabır etmeyi davet ederim iyi veya kötü herşey için en makbulu bu olurdu bence
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınıza birşeyi davet edecek olursanız? serseriozi sabırı davet etmek bence yerinde bir karar çünkü bazeen insan tükendiğini hissediyor..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınıza birşeyi davet edecek olursanız? sheytan ne kadar güzel bir seçim insanoğlunun asırlardır bilgiye ihtiyacı oldu ve dünya durdukça'da ihtiyacı olacağı kesin..
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Hayatınıza birşeyi davet edecek olursanız? Alıntı:
sabır bulunmaz bir altın madeni gibidir :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınıza birşeyi davet edecek olursanız? Evet sabır etmek çok güzel bir davranış amaaaaa bazen öyle anlar oluyorki koca tesbihi ya sabır diye çeksek yeterli olmuyor:)))
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 45 Rep: 4415 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınıza birşeyi davet edecek olursanız? o hic inanmadigim,lakin halada inanmiyorum o herkesin cok abarttigi ask gelsin bakalim davetle bi anlam kazanacaksa bide bole deneyelim...:) denenecegi kadar denenmis sonuc 0+0=:P....hayat iste herseye bi bahane yapistirmayi severiz...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınıza birşeyi davet edecek olursanız? Umarım davetlin bir an önce gelir sana.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayatınıza birşeyi davet edecek olursanız? ben şansı davet ederdım cok sansızım ben ya tek seferde hıc ayakkabı alamadım mesala. yazı turada kazandıhım henuz gorulmus sey degıldır ![]() |
| | |
| | |