![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Aldatmakmı zor aldatılmak mı.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar sizce hangisi daha zor ....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aldatmakmı zor aldatılmak mı.. Arkadaşlar sizce hangisi daha zor ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Aldatmakmı zor aldatılmak mı.. tabikide aldatılmak....
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aldatmakmı zor aldatılmak mı.. Gavs bu da bir bakış açısı ama bence her ikiside zor yapılmaması gereken davranışlar .. tşk ederim yorum yazdığın için
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aldatmakmı zor aldatılmak mı.. Bu soru aynen tavuk mu yumurtadan çıkar,yumurtamı tavuktan sorusuna benzemiş. Bu soru bir paradoks olmuş. Yani işin içinden çıkılmayacak bir soru.....
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aldatmakmı zor aldatılmak mı.. Haklısın saharay tam bir ironi ama hayatıın gerçeği bir çok insan bu durumla karşı karşıya kalıyor.. mutlaka bunu okuyunca insanın aklından bir şık geçer ben kendi adıma cevaplarsam aldatılmak en zoru olsa gerek çünkü aldatılmak kişinin kendi seçimi olmuyo yaşamak zorunda bırakılıyor ama aldatan bunu kendisi seçiyor yani bilerek ve isteyerek yapıyor diye düşünüyorum..
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aldatmakmı zor aldatılmak mı.. Alıntı:
Selinamm böyle bir konuda aklımdan bir şık geçmez. Aldatmak aldattığın insanın onurunu kırmaktır. Aldatılmak ta kendinizin onurunuzun kırılmasıdır. İkisi de çok onu kırıcı ve incitici bir durum.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | #7 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Aldatmakmı zor aldatılmak mı.. aldatmak zordur bence eğer seviyorsan daha da zorlasır.. Ama aldatılmak partnerinin sürekli üstüne giderek, onun isteklerine cvp vermeyerek, ona sensizligi hissettirerek zaten aldatmasını istemis olursun.. :S |
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aldatmakmı zor aldatılmak mı.. Alıntı:
Katılıyorum sana saharay ama çevremize baktığımızda o kadar çok görüyoruz ki zaten aldatan nedense karşısındaki insanı ne kadar kırdığının farkına varmıyor aldatılan madem o yaptı ben neden yapmayacam diye düşünüyor ve kendiside aynı hatayı yapıyor böyle bir çelişki işte
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Aldatmakmı zor aldatılmak mı.. ikiside çok kötü ya ... |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Aldatmakmı zor aldatılmak mı.. sarah haklısın canım ..
| | |
| | |