![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Şarkı sözleriyle sevgiliye sesleniş.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar yeni bir oyun oynamaya varmısınız adındanda anlaşılacağı gibi sevginin her türlüsüne yani platonik,ayrıldığımız,kızdığımız ,hala devam eden aşkalarımıza şarkı sözüyle seslenelim ben başlıyorum bandırmadaki birine sesleniyorum kelimelerden alacaklı bir sağır ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şarkı sözleriyle sevgiliye sesleniş.. Arkadaşlar yeni bir oyun oynamaya varmısınız adındanda anlaşılacağı gibi sevginin her türlüsüne yani platonik,ayrıldığımız,kızdığımız ,hala devam eden aşkalarımıza şarkı sözüyle seslenelim ben başlıyorum bandırmadaki birine sesleniyorum kelimelerden alacaklı bir sağır gibi içimi döktüm bu gün yokluğunla konuştum tutsak gibi enkaz gibi kendim gibi içimden çıktım bu gün içimle konuştum
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şarkı sözleriyle sevgiliye sesleniş.. şarkı armağan eden kimse yokmu yaaa:)))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şarkı sözleriyle sevgiliye sesleniş.. Öylesine özlemişim seni Öylesine yanmış canım Senin yokluğuna inan alışamadım Sensiz yapamıyorum Sen uzakta, bense burda,aramızda yollar var Buna nasıl dayanırım ben Sen uzakta, bense burda,aramızda dağlar var Buna nasıl dayanırım ben Sakın Ha beni aldatmayasın oralarda Sakın Ha yüreğimi yakmayasın derinden Sakın Ha ağlatmayasın gözlerimi Öldürürüm kendimi, yaşayamam. naşide göktürk benden patonik askıma olsun bu sarkı ![]() |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şarkı sözleriyle sevgiliye sesleniş.. harika bir şarkı toprak bende çok severim bu şarkıyı hele aradaki klasik gitar solosu çok güzel bi daha dinleyince benim içinde dinle arkadaşım hadi bakalım platonik aşkınada armağan olsun...
| | |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şarkı sözleriyle sevgiliye sesleniş.. gidersem giderim geldiğim gibi bunca yıl sevdimde kıymetimmi var ümütsiz yarınla avutma beni yarına çıkmaya senedin mi var.......... kimsenin yarına çıkmaya senedi yok tüm herkese armağanım olsun keyifli dinlemeler dileğimle iyi forumlar |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şarkı sözleriyle sevgiliye sesleniş.. atmaca güzel bir şarkı tüm foruma armağan olsun tşk ederim ..
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Şarkı sözleriyle sevgiliye sesleniş.. Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğim yağmurlar bile sustu Seni düşündüm de çıldırdım yine Kahrettim seni benden alan geceye Seni sordum yastığıma Seni sordum boş odama Hesap sordu yumruklarım duvarlara Morsalkımlı sokak Canım Selinam'a armağan olsun |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Şarkı sözleriyle sevgiliye sesleniş.. canımsın çok tşk ederim bu şarkıyı armağan edeceğini biliyordum .. bende sana fatih erkoç'tan canevimden şarkısını armağan ediyorum hakan.. inş beğenirsin.
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu Selinamm tarafından (27-04-2008 Saat 08:42 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | |