![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "erkekler daha çok dedikodu yapar kadınlar mı?(mantıklı düşünün)..."
| Anketimiz: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Yoksa Kadınlar mı? | |||
| Erkekler | | 4 | 22,22% |
| Kadınlar | | 6 | 33,33% |
| İkiside | | 8 | 44,44% |
| Hiçbiri (yada) Karasızım | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? erkekler daha çok dedikodu yapar kadınlar mı?(mantıklı düşünün) ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? Ben ikiside dedim ama kadınlar daha çok dedikodu yaparlar. Benim seçeneğime yakın tek seçenek oydu. Kadınlar genelde hemcinslerinin dedikodusunu yaparlar. Hatta sanalda bile kadınlar msn de bir araya gelip dedikodu yapıyorlar. Daha önceki yazdığım forum sitelerinde nerdeyse tüm üyeler msn de anlaşıp öyle yorum yazıyorlardı. Ben gruplaşmaları falan hiç sevmem. Boş şeyleri dinlerken canım sıkılıyor benim. ![]() Erkekler neyin dedikodusunu yapar bilmiyorum.Çünkü hiç erkek grubuna girmedim. Eğer şimdi erkeklerle ilgili yorum yazarsam dedikodu yapmış olurum. ![]()
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? İkiside dedikodu yaparlar ama erkekler çaktırmazlar, kadınların günleri filan olduğu için hep onların daha çok dedikodu yaptıkları düşünülür, bir araya gelen bir çok kadın ne yapar, bir çoğu dedikodu:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? hemcinslerim bana kızmasın ama kadınlar... ![]()
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? Bence kadınlar demek pekde mantıklı olmaz çünkü içi fesat insanlar yapar sadece ev kadınları ve iş hayatında Başarısız Erkekler dedikodu yapar sonuç eşittir :)) bence
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 54 ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? kadınların adı çıkmış bikere.erkekler çaktırmadan daha çok dedikodu yapıyolar bence. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? Valla bence ikiside yapıyolar arkadaşlar maşallah hiç boş durmuyolar yani bu konuda iki tarafta gayet becerikli:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #8 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? her ikiside insanoğlu boş şeyler konuşmaya ve çekiştirmeye bayılır cinsiyet olarak ayırmak saçma olur
__________________ |
| | |
| | #9 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? Kadınlar Hayat boyu dedikodu yaparlar,Erkekler ise yaşlanıp erkeklikten düştükten sonra dedikoduya başlarlar.Diline vurmuş lafı onlar için söylenir (genelleme yapıyorum,istisnalar hariç)... ![]()
__________________ | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? Ahada Yüksel abi konuştu:) tamamda bu yalnızca senin teorin değilmi?:))))
| | |
| | |