![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Gülüm ´isimli üyeden Alıntı Ahada Yüksel abi konuştu:) tamamda bu yalnızca senin teorin değilmi?:)))) Ne Teorisi ? Gerçek kızım gerçek ,insanların kendilerine itiraf edemedikleri gerçek:)) İşin ilginç tarafı ise ..."
| Anketimiz: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Yoksa Kadınlar mı? | |||
| Erkekler | | 4 | 22,22% |
| Kadınlar | | 6 | 33,33% |
| İkiside | | 8 | 44,44% |
| Hiçbiri (yada) Karasızım | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? Ne Teorisi ? Gerçek kızım gerçek ,insanların kendilerine itiraf edemedikleri gerçek:)) İşin ilginç tarafı ise dedikodu yapanlar dedikodu yaptıklarının farkına varmazlar,kendilerine söylendiğinde ise 'yok öyle birşey dedikodu yu hiç sevmem ve yapmam' derler.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: İSTANBLUE ;) Yaş: 21
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? Bence her insan belirli oranda dedikodu yapar.Ayrım yapmak yanlış olabilir diye düşünüyorum.Ama belki bayanlar biraz daha fazla dedikodu yapabilirler.Doğal olarak yani :) |
| | |
| | #14 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? yuksel beyin soylediklerinde %100 katiliyorum , biliyorum ve cok gordugum birseydir. |
| | |
| | #15 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Erkekler mi Daha Çok Dedikodu Yapar Kadınlar mı? ErkekLer hep kısLarı çekiştirir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |