![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İlginç zeka soruları." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir satranç tahtasında kaç tane 'kare' vardır? ( 64 değil !)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir satranç tahtasında kaç tane 'kare' vardır? ( 64 değil !)
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 54 ![]() | Cevap: İlginç zeka soruları. 65 oluyo sanırım bide tahtanın kendisi |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlginç zeka soruları. evet bencede 65. bir satranç sorusuda ben soriyim müsade ederseniz şu anda burda olmadığından müsadeni beklemeden izin vericeğini düşünerek soruyorum soru şu:satranç oynarken ilk hamle olarak G1 DEKİ ATI F3 E ALIRSAM neyapmış olurum satranç oynamasını bilen yazsın bilmeyenlerde yazabilir |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlginç zeka soruları. Cevaplar yanlış 65 değil.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlginç zeka soruları. güzel soruymuş öncelikle teşekkürler. cevap 204 olabilirmi. şöyle düşündüm (. çarpı anlamında) sağdan sola 8ve yukarıdan aşağı 8 kare var. 1.1 lik karelerin sayısı 8.8=64 2.2 lik karelerin sayısı 7.7=49 3.3 lük karelerin sayısı 6.6=36 ...... 8.8 lik karelerin sayısı 1 tane 64+49+36+25+16+9+4+1=204 soru için teşekkürler.özel bi hamle olduğunu bilmiyodum.bi fikrim yok.öğrenicez inşallah. Konu niles.k tarafından (24-04-2008 Saat 11:45 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlginç zeka soruları. Alıntı:
Tebrik ediyorum doğru cevap verdiniz. ![]()
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | #7 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İlginç zeka soruları. Alıntı:
kimse satranç oynamıyormu arkadaşlar yoksa çok zor bir sorumu..... ![]() | |
| | |
| | |