![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Bulun Bakalım" başlıklı konu görüntüleniyor, "alıntı..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bulun Bakalım Valla ben hepsinidde buldum hemde hemen demekki gözlerim iyi görüyor ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bulun Bakalım güzel paylaşım teşekkürler.bende 10 tane buldum. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Sinopluyum istanbulda ikamet ediyorum Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Evet arkadaşlar zor bir soruya hazırsanız başlıyorum. 2 tane oda var odanın birinde bir tane Lamba var ve bu lambayı açan anahtar diğer odada fakat şöyle bir ters durum var.lambayı açan anahtarın yanında 2 tane daha anahtar var yani toplam 3 tane anahtar var ama 1 tanesi lambayı açıyo(yakıyo) ve siz anahtarların bulunduğu odaya gittiğinizde lambanın yanıp yanmadığını anlayamıyosunuz gidip bakmak içinde sadece 1 tane hakkınız var yani diğer odaya 1 defa gidebilirsiniz.Evet sadece 1 defa giderek Lambayı hangi anahtarın açtığını(yaktığını) Bulabilirmisiniz?
__________________ http://www.SevgiliyeNameler.tr.gg |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Sinopluyum istanbulda ikamet ediyorum Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bulun Bakalım Cevap verebilicek kimseler yok herhalde kimse cevabı merak bile etmiyor demekki..
__________________ http://www.SevgiliyeNameler.tr.gg |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6771 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bulun Bakalım Anahtarın birini açıp biraz beklersek dokunarak anlarız sıcak mı soğuk mu diye..Sonra soğuk ise diğerini açıp bekleriz ve odaya geçip bakarız, açtığımız değil ise diğeridir ve bir kere geçerek anlamış oluruz... ![]() |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6771 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bulun Bakalım 2 tane 4, 1 tane 5 kullanarak 1000 sayısını elde edin.. Matematik işlemlerinin bütün kuralları geçerlidir.. |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: Samsun Yaş: 23
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bulun Bakalım beş saniyede dokuztane buldum yeterli bence :D
__________________ Öğrencilere yardım etmeyi seven bonkor insanlar varsa aramızda bana para gönderebilirler :D bilakiz bir numara öğrenciyim :D |
| | |
| | |