![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Gece uykudan uyandınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar gece uykudan uyandınız veeeee ayak ucunuzda ak sakallı bir dede var ne yaparsınız? bana sen ne yapardın derseniz sanırım bir fatihaya ihtiyacım olur..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gece uykudan uyandınız? Arkadaşlar gece uykudan uyandınız veeeee ayak ucunuzda ak sakallı bir dede var ne yaparsınız? bana sen ne yapardın derseniz sanırım bir fatihaya ihtiyacım olur ![]()
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? hemen kafamı yorganın altına sokar gözlerimi kapardım ve besmele çekerdim her nekadar ak sakallı dedelerin iyi oldugu söylensede :s |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? Gece uykudan uyandığımda bazen öyle şeyler görüyorum ki anlatsam korkarsınız.:) Eğer ak sakallı bir dede görsem hayırdır inşallah derim. Korkmak yerine olumlu yanını düşünürüm. |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? Ben bir şey yapmaz idim, sadece bakar idim, sonrada uymama devam eder idim. Ak sakallı dede demiş iken, eğer böyle bir şey rüyanızda filan görür iseniz hiç kimseye bildirmeyip içinizde tutun:) Rüyada 3 defa görürsün üçüncüde senin ile konuşur belki bilen vardır bunu, istediğin dileğide yerine getir imiş, tabi benim bir tanıdığım daha ikincide birine anlatmış, şansını kaybetti:( (Herkese gelmez ama)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? canım rüyada değil uyandın ayak ucunda ayy valla ben çok korkarım bende şheytan gibimi yapardım yok ya kalbim durur kesin:)))))))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? inci seni tebrik edebilirmiyim ciddimi öle yaparsın ayyyy :)))) ay yok anlatme canım yaaa
| | |
| | #7 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? sen burda ne arıyorsun diye önce sorardım tabi bir cevap vermezse önce hayra yorardım sonra onu kovalardım |
| | |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? Ben böyle bir şey görsem ellerimi başımın arkasına alıp, kendimde geriye doğru yaslanırım (tv izler gibi yani) öyle bakarım, sonrada uyurum işte:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? onairci tebrik ederim canım seni cidden mi uyursun :)))))))))))
| | |
| | |