![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Gece uykudan uyandınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet ciddiyim, yani öyle başımda duran birine ne yapabilirim ki, ciddiyim(!), uyurum:) Bir şey der ise, sorar ise cevap veririm sadece, konuşmaya başlar ise başımda ne işi olduğunuda sorarım herhalde:) ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? Evet ciddiyim, yani öyle başımda duran birine ne yapabilirim ki, ciddiyim(!), uyurum:) Bir şey der ise, sorar ise cevap veririm sadece, konuşmaya başlar ise başımda ne işi olduğunuda sorarım herhalde:) Baktım hayra alamet değil, Aylet-el kürsi filan başlarım artık:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? Onairci bak ne anlatacam annemin bi arkadaşı anlattı olay 30 sene önce geçiyor asker eşi hanım köydeler eşim nöbetçi diyo geç oldu bende uyumak üzereyim namaz kıldım yatağa girdim sokak kapısı açıldı sonra odanın kapısı ben diyo yorganı kafama kadar çektim bildigim bütün duaları okudum ayak sesleri gittikçe yaklaştı karyolanın ayak ucuna geldi ( kızım korkma ben MUHAMMED MUSTAFAYIM NAMAZ KILIP GİDECEM ) demiş seccadeyi sermiş namazını kılıp gitmiş yani diyo onu izledim ama bi kalkıp bişey yapamadım derdi ve ağlardı ...işte böyle canım ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #13 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? Yani korkulacak pek bir şey yok aslında, ben bu anlattığından bunu anladım, ablacım:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #14 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? Tabiki yok canım ama düşünsene kainatın efendisi senin yanında namaz kılıyor adı geçtigi vakit nasıl ürperiyoruz düşün yanıbaşında namaz kılıyor anlatılmaz bir duyğu olmalı ama teyze bunu kulllanamamış çok yazık çok...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? sadece büyük bir korku yaşarım gecenin köründe ak sakallı insanın ne işi............... |
| | |
| | #16 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 34
Blog Mesajları: 9
Rep Gücü: 182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? aksakallı dede mı kaldı sımdılerde gelecegı varsa da gelmez bu zamanda gelse de eve gırmıs bır hırsız sanıp cıglıgı basardım herhalde |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? hmm var dimi böyle şeyler.dede geldiğine göre hemide ak sakkalıysa büyük bi ihtmal sus beni dinle dicektir.susar ve dinlerim. |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? Mesela bu Ak Sakallı dede Sabih Kanadoğlunun ayakucunda bitse,Kanadoğlu onu laikliğe aykırı fiillerin odağı diye içeri atar.hani başında Ak varya.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #20 | |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gece uykudan uyandınız? Alıntı:
Valla haklısın ama dedelerede ak sakallı diye hitap edilir ... şimdi yılların kanisini yani de yapmamız imkansız kanadoğlu eli mahkum aksakallı dede diyecek ![]()
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |