FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Nefret'mi Sevği'mi?

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Nefret'mi Sevği'mi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar çevremizdeki insanları anlatırken veya düşünürken sevğiylemi veya nefretlemi anlatıyor veya düşünüyoruz .. önce ben anlatayım forumda blue34 adlı üyelerimizden yani hakan ben onu çok seviyorum 2 sene oldu arkadaşlığımız ..."

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-04-2008, 03:12 PM   #1
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor
Nefret'mi Sevği'mi?

Arkadaşlar çevremizdeki insanları anlatırken veya düşünürken sevğiylemi veya nefretlemi anlatıyor veya düşünüyoruz ..
önce ben anlatayım

forumda blue34 adlı üyelerimizden yani hakan ben onu çok seviyorum 2 sene oldu arkadaşlığımız inanın asla kırılmadık birbirimize ve hani olurya bazen ağlamak için bir omuz ararız ya işte hakan öyle biri bir sorunum olduğunda rahatlıkla onunla paylaşabiliyorum iyiki varsın hakan seni çok seviyorum..

bunun tam tersi çevremde biri var önceleri iyi bir insan sandım ama zannetiğim gibi olmadığını zamanla anladım inanın onunla değil konuşmak karşılaşmak bile bana ölüm geliyor...
Sponsored Links
Alt 10-04-2008, 03:26 PM   #2
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor
Cevap:

Alıntı:
Nefret'mi Sevği'mi?
Yanlış sevgi olacak bu bir..

Ya selinamm temizliğini yaptın mı? Annen kızmasın sonra ya lütfen açık açık yazarmısın derdin nedir anlayalım üsütü kapalı saçma saçma yazıyorsun bu kişi benim ya evet nefret ediyorum senden anladın mı nefret ukala küstah kendini beğenmiş şımarık birisin sağ solda beni konuşmayı bırakırmısın yalan yanlış şeyler anlatma neyse derdin yaz buradan bilelim sende rahatla bende formdaki üyelerde saçma sapan topic açmayı bırak artık bu topicde sana yorum yaptım şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? bu yorumdan sonra beni arayak lütfen özürdile dedin ve telefonda diledim ama anladımki senin anlamaya niyetin yok artık normal biri olmadığına kanaat getirdim ve normal karşılıyorum bu tarz hareketlerini..
bu arada unutmadan sağ solda ahmet bana evlenme teklif etti demişsin ya hangi kitap yazar form sitesinde tanıştığın bir bayan 2 hafta teklif etmek..

ha unutmadan 2 sene dimi
Alt 10-04-2008, 03:27 PM   #3
Banned

İNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyor
Cevap: Nefret'mi Sevği'mi?

Alıntı:
Selinamm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar çevremizdeki insanları anlatırken veya düşünürken sevğiylemi veya nefretlemi anlatıyor veya düşünüyoruz ..
önce ben anlatayım

forumda blue34 adlı üyelerimizden yani hakan ben onu çok seviyorum 2 sene oldu arkadaşlığımız inanın asla kırılmadık birbirimize ve hani olurya bazen ağlamak için bir omuz ararız ya işte hakan öyle biri bir sorunum olduğunda rahatlıkla onunla paylaşabiliyorum iyiki varsın hakan seni çok seviyorum..

bunun tam tersi çevremde biri var önceleri iyi bir insan sandım ama zannetiğim gibi olmadığını zamanla anladım inanın onunla değil konuşmak karşılaşmak bile bana ölüm geliyor...

Ben de bu tarz şeyleri çok yaşamış biriyim. İnsanlar sanalda maskelerle geziyorlar.
Ben bunlara klavye kahramanları diyorum. Olduklarından farklı gösteriyorlar kendilerini
ve sanalda daha rahat davranıyorlar. Sonra gerçek yüzlerini gördüğünde anlıyorsun
herşeyin sanal olduğunu ve hayal kırıklığı yaşıyorsun. İyi insan zannettiğim çok insan
aslında bir hiçmiş ve ben bunu anladığım an arkadaşlıklarımı anında bitirmişimdir.
Sanalda arkadaş seçerken çok dikkatli olun arkadaşlar!
İNCİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 10-04-2008, 03:29 PM   #4
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor

selinamm neden anlamakta inat ediyorsun anlamıyorum..

Alıntı:
SGOR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar,

Vallahi yazmayacağım ,olmaz ,kendimi tutmalıyım dedim ama yine olmadı neyse.. Bu topici ciddiye alıp yorum yaptığıma hala inanamıyorum.

İnanın gülümseyerek yazıyorum buraya yorumumu.

Der ki..

"Kol kırılır yen içinde kalır"
"Aman rezil rüsva oluruz, sus konuşma"
"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın"
"Görmedim, duymadım, bilmiyorum"
"Aman konuşsak ne olacak ne değişecek"

Susan ve ...

İzlem ...

Dışarıda gezip, gezip eve gelince çişini eve yapan köpeklere sinir oluyorum. (Çakıl'a yeni sahip arasak iyi olacak) sanırım buldum.

Anlattığımı anlamayanlara, anlamak istemeyenlere sinir oluyorum.

ANLAYANA!!

........................

Ya selinamm birşy soracağım Üyelik Tarihin: 21-12-2007 daha 4 ay olmamış nerden çıktı bu 2 sene

ve BLUE 34 Üyelik tarihi: 20-01-2008 adamın neidüğü belirsiz sen zaten önüne gelen kişiyle konusuyorsun bak annen baban duyar başına iş alma ben sölemesi..

.............

Sen gerçekten 26 yaşındamısın onu söyle lütfen aklıma kötü kötü şeyler geliyor..

Tamam tamam çok özürdilerim selinamm ya..

DİKKAT Çekmek hoşuma gidiyor demiştin tamamen unutmuşum..

Buyur arena senindir. Benim Reklama ihtiyacım yok..

Konu SGOR tarafından (10-04-2008 Saat 03:47 PM ) değiştirilmiştir..
SGOR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 10-04-2008, 04:12 PM   #5
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 20
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

özel meseleleri foruma taşımak yasaktır.özel mesaj sistemini kullanarak veya Msn den halledin her kimle ne derdiniz var ise:(

BAŞLIK KILITLENMİŞTİR.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:35 PM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8