![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Nefret'mi Sevği'mi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar çevremizdeki insanları anlatırken veya düşünürken sevğiylemi veya nefretlemi anlatıyor veya düşünüyoruz .. önce ben anlatayım forumda blue34 adlı üyelerimizden yani hakan ben onu çok seviyorum 2 sene oldu arkadaşlığımız ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nefret'mi Sevği'mi? Arkadaşlar çevremizdeki insanları anlatırken veya düşünürken sevğiylemi veya nefretlemi anlatıyor veya düşünüyoruz .. önce ben anlatayım forumda blue34 adlı üyelerimizden yani hakan ben onu çok seviyorum 2 sene oldu arkadaşlığımız inanın asla kırılmadık birbirimize ve hani olurya bazen ağlamak için bir omuz ararız ya işte hakan öyle biri bir sorunum olduğunda rahatlıkla onunla paylaşabiliyorum iyiki varsın hakan seni çok seviyorum.. bunun tam tersi çevremde biri var önceleri iyi bir insan sandım ama zannetiğim gibi olmadığını zamanla anladım inanın onunla değil konuşmak karşılaşmak bile bana ölüm geliyor...
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Alıntı:
Ya selinamm temizliğini yaptın mı? Annen kızmasın sonra ya lütfen açık açık yazarmısın derdin nedir anlayalım üsütü kapalı saçma saçma yazıyorsun bu kişi benim ya evet nefret ediyorum senden anladın mı nefret ukala küstah kendini beğenmiş şımarık birisin sağ solda beni konuşmayı bırakırmısın yalan yanlış şeyler anlatma neyse derdin yaz buradan bilelim sende rahatla bende formdaki üyelerde saçma sapan topic açmayı bırak artık bu topicde sana yorum yaptım şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? bu yorumdan sonra beni arayak lütfen özürdile dedin ve telefonda diledim ama anladımki senin anlamaya niyetin yok artık normal biri olmadığına kanaat getirdim ve normal karşılıyorum bu tarz hareketlerini.. ![]() bu arada unutmadan sağ solda ahmet bana evlenme teklif etti demişsin ya hangi kitap yazar form sitesinde tanıştığın bir bayan 2 hafta teklif etmek.. ![]() ha unutmadan 2 sene dimi ![]() ![]() ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. | |
| |
| | #3 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nefret'mi Sevği'mi? Alıntı:
Ben de bu tarz şeyleri çok yaşamış biriyim. İnsanlar sanalda maskelerle geziyorlar. Ben bunlara klavye kahramanları diyorum. Olduklarından farklı gösteriyorlar kendilerini ve sanalda daha rahat davranıyorlar. Sonra gerçek yüzlerini gördüğünde anlıyorsun herşeyin sanal olduğunu ve hayal kırıklığı yaşıyorsun. İyi insan zannettiğim çok insan aslında bir hiçmiş ve ben bunu anladığım an arkadaşlıklarımı anında bitirmişimdir. Sanalda arkadaş seçerken çok dikkatli olun arkadaşlar! | |
| |
| | #4 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Nefret'mi Sevği'mi? selinamm neden anlamakta inat ediyorsun anlamıyorum.. Alıntı:
........................ Ya selinamm birşy soracağım Üyelik Tarihin: 21-12-2007 daha 4 ay olmamış nerden çıktı bu 2 sene ![]() ![]() ![]() ve BLUE 34 Üyelik tarihi: 20-01-2008 adamın neidüğü belirsiz sen zaten önüne gelen kişiyle konusuyorsun bak annen baban duyar başına iş alma ben sölemesi.. ............. Sen gerçekten 26 yaşındamısın onu söyle lütfen aklıma kötü kötü şeyler geliyor.. Tamam tamam çok özürdilerim selinamm ya.. DİKKAT Çekmek hoşuma gidiyor demiştin tamamen unutmuşum.. Buyur arena senindir. Benim Reklama ihtiyacım yok.. ![]() ![]() ![]()
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. Konu SGOR tarafından (10-04-2008 Saat 03:47 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #5 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nefret'mi Sevği'mi? özel meseleleri foruma taşımak yasaktır.özel mesaj sistemini kullanarak veya Msn den halledin her kimle ne derdiniz var ise:( BAŞLIK KILITLENMİŞTİR.
__________________ | |
| |
| | |