![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde ""Güzellik"" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili arkadaşlar; bizleri bu kadar etkileyen,günlük hayatımızın parçası olan "güzellik" nedir sizce? Günümüzdeki güzellik kavramı????? Afişlerdeki güzellik ne kadar gerçek..... Her sabah aynaya baktığınızda gördüğünüz siz , ne kadar güzelsiniz?? ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 131 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Güzellik" Sevgili arkadaşlar; bizleri bu kadar etkileyen,günlük hayatımızın parçası olan "güzellik" nedir sizce? Günümüzdeki güzellik kavramı????? Afişlerdeki güzellik ne kadar gerçek..... Her sabah aynaya baktığınızda gördüğünüz siz , ne kadar güzelsiniz?? "Güzellik" gerçekten düşünsel mi? fiziksel mi?? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Güzellik" mecnuna soraralar bu leylada ne buluyorsun diye mecnunda ah bir ben olupta görseniz anlarsınız der. demek ki herkez güzelliği faklı görür bence güzellik fiziksel bir oluşum değil daha çok düşüncelerle ölçülmelidir derim |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 131 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Güzellik" Bence çok güzel bir yorum....emeğine sağlık.... |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Güzellik" |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Güzellik" bızım toplumda hanı bır laf vardır onemlı olan ınsanın iç güzelliği derler hep. bu soz bana hıc ınandırıcı gelmıo.insan gorsel guzellık ıster her zaman ![]() |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 131 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Güzellik" Bak sen biraz "magazinel "bakıyoruz herhalde.... ![]() |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Güzellik" yok magazınsel degılde realıst demek daha dogru olur. herkesın guzellık krıterleri vardır bence uzun boy renklı goz vs sadeece iç guzellık dıyenler benı kandıramaz ![]() |
| | |
| | #8 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: "Güzellik" yaa simdi ben baslıgı gördüm aklıma bi şarkı/türkü geldi: "Sevgi güzellik ister gülüm Güzellik emek ister Güzellik tende deil gülüm Yürekte ateş ister" |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |