FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Barış Manço'nun En Sevdiğiniz Şarkısı?

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Barış Manço'nun En Sevdiğiniz Şarkısı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar sanırım herkes anlamıştır benim Barış Manço'yu çok sevdiğimi, ama merak ettiğim bir şey var, Barış Manço'nun sizi en çok duygulandıran şarkısı, sözlerinin sizi en çok düşündürdüğü, en anlamlı bulduğunuz, ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-04-2008, 09:32 PM   #1
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor
Unknown Barış Manço'nun En Sevdiğiniz Şarkısı?

Arkadaşlar sanırım herkes anlamıştır benim Barış Manço'yu çok sevdiğimi, ama merak ettiğim bir şey var, Barış Manço'nun sizi en çok duygulandıran şarkısı, sözlerinin sizi en çok düşündürdüğü, en anlamlı bulduğunuz, sözlerini en çok beğendiğiniz şarkıları hangileri?
Sponsored Links
Alt 02-04-2008, 09:35 PM   #2
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor
Cevap: Barış Manço'nun En Sevdiğiniz Şarkısı?

Her damla Yağmurda sen vardın Balsultan
Alt 02-04-2008, 09:35 PM   #3
FORUM MODERATOR

SGOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
motordelisi

SGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyorSGOR çok gurur duyuyor
Cevap: Barış Manço'nun En Çok Sevdiğiniz Şarkısı?

Bütün içtenlğimle söylüyorum asla bıkmayacağım şarkısı domates biber patlıcandır :)) ben çok seviyorum bu şarkıyı seveseve dinlediğim bilemiyorum ama duygulanıyorum da :)) birde gül pemde var tabi ofiste zaman zaman dinlerim ayrı bir yeri var bende barış abinin..
Alt 02-04-2008, 10:37 PM   #4
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

kol düğmeleri

atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 04-04-2008, 09:50 PM   #5
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Gülbebeğim..Herzaman severek dinliyorum..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 25-04-2008, 11:36 PM   #6
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
En uzak mesafe,iki kafa arasındaki mesafedir,birbirini anlamayan.C.Y.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

gamze benim deva bulmam.

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:12 PM .

© Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0