![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Barış Manço'nun En Sevdiğiniz Şarkısı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar sanırım herkes anlamıştır benim Barış Manço'yu çok sevdiğimi, ama merak ettiğim bir şey var, Barış Manço'nun sizi en çok duygulandıran şarkısı, sözlerinin sizi en çok düşündürdüğü, en anlamlı bulduğunuz, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar sanırım herkes anlamıştır benim Barış Manço'yu çok sevdiğimi, ama merak ettiğim bir şey var, Barış Manço'nun sizi en çok duygulandıran şarkısı, sözlerinin sizi en çok düşündürdüğü, en anlamlı bulduğunuz, sözlerini en çok beğendiğiniz şarkıları hangileri?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Barış Manço'nun En Sevdiğiniz Şarkısı? Her damla Yağmurda sen vardın Balsultan
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Barış Manço'nun En Çok Sevdiğiniz Şarkısı? Bütün içtenlğimle söylüyorum asla bıkmayacağım şarkısı domates biber patlıcandır :)) ben çok seviyorum bu şarkıyı seveseve dinlediğim bilemiyorum ama duygulanıyorum da :)) birde gül pemde var tabi ofiste zaman zaman dinlerim ayrı bir yeri var bende barış abinin..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Barış Manço'nun En Çok Sevdiğiniz Şarkısı? kol düğmeleri ![]() |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Barış Manço'nun En Çok Sevdiğiniz Şarkısı? gamze benim deva bulmam.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | |