FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

İyi bir Site yöneticisi nasıl olmalı ?

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İyi bir Site yöneticisi nasıl olmalı ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Saygılı, örnek ve herzaman yardıma hazır olmalı Sorumlu olduğu konuları takip etmeli Bence bu ikisi mutlaka olmalı gerisi kendisine kalmış :)..."

Anketimiz: İyi bir Site yöneticisi nasıl olmalı?
Her konuya vakıf olmalı. 18 60,00%
Çok konu açmalı. 1 3,33%
Mümkün olduğu kadar konulara cevap yazmalı 5 16,67%
Sorumlu olduğu konuları takip etmeli 15 50,00%
Sorumlu olduğu konuların düzenini sağlamalı 15 50,00%
Saygılı, örnek ve herzaman yardıma hazır olmalı 24 80,00%
Mesaj sayısı diğer üyelerden fazla olmalıdır. 1 3,33%
Zamanının çoğunu sitede geçirmelidir. 5 16,67%
Diğer yöneticilerle yarış içinde olmalıdır. 3 10,00%
Siteye devamlı üye kazandırmalıdır. 11 36,67%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-04-2008, 10:16 PM   #11
wildann
Misafir..

Cevap: İyi bir Site yöneticisi nasıl olmalı ?

Saygılı, örnek ve herzaman yardıma hazır olmalı
Sorumlu olduğu konuları takip etmeli

Bence bu ikisi mutlaka olmalı gerisi kendisine kalmış :)

Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 05-04-2008, 05:21 PM   #12
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Bir site yöneticisi nasıl? olmalı konusuna benim bakış açım farklı tabi ki.

Bana göre bir sitede yöneticilerde yukarıda klasikleşen klişeleri aramak mümkünse de, somut değerlerden öte soyut yönüde var ve son sözüm. Bir sitede değerli yöneticilerimizden Doğangüneş hanım gibi bir yönetici varsa her üye izler ve okursa yukarıdaki şıklardan daha fazla özellik ve özveriyi kendilerinde görebilir sanırım.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 05-04-2008, 09:23 PM   #13
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir site yöneticisi nasıl? olmalı konusuna benim bakış açım farklı tabi ki.

Bana göre bir sitede yöneticilerde yukarıda klasikleşen klişeleri aramak mümkünse de, somut değerlerden öte soyut yönüde var ve son sözüm. Bir sitede değerli yöneticilerimizden Doğangüneş hanım gibi bir yönetici varsa her üye izler ve okursa yukarıdaki şıklardan daha fazla özellik ve özveriyi kendilerinde görebilir sanırım.
Çok teşekkür ederim güzel düşünçeleriniz için.

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-04-2008, 05:35 PM   #14
Banned

İNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyor

Seçeneklerde olmayan bir konuyu da ben yazayım istedim. Yönetici tarafsız olmalıdır. Bütün üyelere eşit mesafede olmalıdır. Herhangi bir sorun yaşandığında taraf olmamalıdır. Olaylara objektif bakarak yorumlamalıdır. Ben yöneticiyim diye diktatörce yaklaşımlar içinde olmamalıdır. Benim bu konuda çok yaram var o yüzden ben bu seçeneği de yazmak istedim...
İNCİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-04-2008, 11:27 PM   #15
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sakin ve Sabırlı olmalı
Tarafsız olmalı
Bu iki seçenekler için "olmazsa olmaz" diyebilirim...
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil