![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İyi bir Site yöneticisi nasıl olmalı ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Saygılı, örnek ve herzaman yardıma hazır olmalı Sorumlu olduğu konuları takip etmeli Bence bu ikisi mutlaka olmalı gerisi kendisine kalmış :)..."
| Anketimiz: İyi bir Site yöneticisi nasıl olmalı? | |||
| Her konuya vakıf olmalı. | | 18 | 60,00% |
| Çok konu açmalı. | | 1 | 3,33% |
| Mümkün olduğu kadar konulara cevap yazmalı | | 5 | 16,67% |
| Sorumlu olduğu konuları takip etmeli | | 15 | 50,00% |
| Sorumlu olduğu konuların düzenini sağlamalı | | 15 | 50,00% |
| Saygılı, örnek ve herzaman yardıma hazır olmalı | | 24 | 80,00% |
| Mesaj sayısı diğer üyelerden fazla olmalıdır. | | 1 | 3,33% |
| Zamanının çoğunu sitede geçirmelidir. | | 5 | 16,67% |
| Diğer yöneticilerle yarış içinde olmalıdır. | | 3 | 10,00% |
| Siteye devamlı üye kazandırmalıdır. | | 11 | 36,67% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Misafir..
| Cevap: İyi bir Site yöneticisi nasıl olmalı ? Saygılı, örnek ve herzaman yardıma hazır olmalı Sorumlu olduğu konuları takip etmeli Bence bu ikisi mutlaka olmalı gerisi kendisine kalmış :) |
|
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi bir Site yöneticisi nasıl olmalı ? Bir site yöneticisi nasıl? olmalı konusuna benim bakış açım farklı tabi ki. Bana göre bir sitede yöneticilerde yukarıda klasikleşen klişeleri aramak mümkünse de, somut değerlerden öte soyut yönüde var ve son sözüm. Bir sitede değerli yöneticilerimizden Doğangüneş hanım gibi bir yönetici varsa her üye izler ve okursa yukarıdaki şıklardan daha fazla özellik ve özveriyi kendilerinde görebilir sanırım. |
| | |
| | #13 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi bir Site yöneticisi nasıl olmalı ? Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #14 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi bir Site yöneticisi nasıl olmalı ? Seçeneklerde olmayan bir konuyu da ben yazayım istedim. Yönetici tarafsız olmalıdır. Bütün üyelere eşit mesafede olmalıdır. Herhangi bir sorun yaşandığında taraf olmamalıdır. Olaylara objektif bakarak yorumlamalıdır. Ben yöneticiyim diye diktatörce yaklaşımlar içinde olmamalıdır. Benim bu konuda çok yaram var o yüzden ben bu seçeneği de yazmak istedim... |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Rep Gücü: 66 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İyi bir Site yöneticisi nasıl olmalı ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |