![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Issız bir adaya giderseniz..." başlıklı konu görüntüleniyor, "ıSSIZ bir adaya gitmeniz gerekirse yanınıza alacağınız 4 şey nedir ?(yiyecek ve su dışında) Ben başlayayım 1- Kur'an-ı Kerim(Okuduğumda huzur buluyorum,korkularımı yok ediyor) 2- Bot 3- Kesici bir alet 4- ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Issız bir adaya giderseniz... ıSSIZ bir adaya gitmeniz gerekirse yanınıza alacağınız 4 şey nedir ?(yiyecek ve su dışında) Ben başlayayım 1- Kur'an-ı Kerim(Okuduğumda huzur buluyorum,korkularımı yok ediyor) 2- Bot 3- Kesici bir alet 4- Annem
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Issız bir adaya giderseniz... bir uçaktan düşmedikçe ya da bir gemi yolculuğu sırasında batıp da oraya kadar sürüklenmedikçe ıssız bir adaya gönüllü olarak gideceğimi hiç sanmıyorum ![]() ama yine de es kaza gitmeyi planladığımı düşünecek olursak eski bir izci olarak yanıma çakımı, bir miktar ip ve su mataramı alırım. laptopumu alabilmeyi de hayal ederim elbette
__________________ HER KADIN GÜZELDİR; ANCAK BAKIMLI KADIN ÇOK GÜZELDİR http://shopbeauty.tr.gg |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9446 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Issız bir adaya giderseniz... Ben Galıba 1 _ R.N.K 2 _ Masa tenisi oynanak için bolca Top ( çok kırarım da ) 3 _ Rabia kardeşimi bide alırım... Hem bana Kuran okur Hemde bol bol ağlıyacağım için Bana mendil yetiştirir..... |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9446 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Issız bir adaya giderseniz... Alıntı:
Muhammed Kardeşimi unuttun.... kontejanı beşe çıkarmak lazım... galıba | |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Issız bir adaya giderseniz... hiym issiz ada..soyle bunu heycanli hale getirmek lazim...bunun icin once; radyo olmali hem haberler icin hem muzik icin muzik ruhun gidasi ise acda kalmayiz.. mutlaka bi kalem ve defterim yazmaliyim gecen her ani kendimle savastigim sessizlikten tabiki:) yoksa issiz bi yerde olay olacagindan degil.. deniz gereclerimi almaliyim bu niyetle zaman ayiripda yapamadigim su alti kesfim de aradan cikar... son olarak da,fotograf makinami (ki hic fotografim yoktur cekilmem) madem issiz bi ada kanit lazim olabilir feyk olmadigimiz ciksin dunya hali bu...:PPP
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #6 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 308 Rep: 30689 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Issız bir adaya giderseniz... Alıntı:
Kalem ve defter...iyi seçim. Yazmayı çok seven biri olarak bunu unutmamalıydım.:)
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Issız bir adaya giderseniz... Muhakkak bolca sigara , hadi olmadı tütün t umu.... İllaki ateş gene olmadı bir mercek , Kesici bir alet mümkünse balta etçilimdir fazlasıyla, her hangi bir müzik çalar şayet kurtulacaksam kurtulana kadar yetecek enerji desteği ile aç ruhumu doyurmalıyım ama bedensel açlığımızı nasıl doyururuz işte onu bilemiyorum.
__________________ Saçların ..., Hani saçlarının rüzgarda uçuşunu seyredecektim....., |
| | |
| | |