![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar bişey soracam ben şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim ne olur yormlarınızı beklyorum ....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Arkadaşlar bişey soracam ben şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim ne olur yormlarınızı beklyorum ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bişey soracam ? her insan kendi içerisinde biraz şımarıktır |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bişey soracam ? kendini beğenmiş değil ama şımarık olabilir. Ki bence bu sanal alemde kolay anlaşılmaz.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 202 Rep: 20028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Burda tanıdığım kadarıyla öyle biri değilsin...Ama bunu senin yakın çevrene sorarsan daha iyi olur selinamm,çünkü onlar seni bizden daha iyi tanıyorlardır...Ama benim burada tanıdığım kadarıyla çok iyisin...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #5 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? benım tanıdığım kadarıyla da öyle değilsin aksine çok fazla iyimsersin:)) |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendini beğenmiş biri değilsin abla, sen bana bunu daha önce sormuş idin, fazla şımarık biri gibide davranmıyorsun, (ne şımarıklar var bilmiyor musun?) yani bunu bu kadar takma bence, çünkü böyle biri değilsin.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Arkadaşlar bunu dün akşam forumdan biri bana söyledi bende sizlere sorma gereğini duydum hani gerçektende öyle birimiyim diye hepinize çok tşk ederim asla kendini beğenmiş biri değilim ALLAH korusun içinde hardal tanesi kadar kibir olan cennete giremez bunu hepimiz biliyoruz artı her insan biraz şımarıktır ve sanırım bunu hak ediyordur bende sevdiğim arakadaşlarımıa şımarıklık değilde naz diyelim zaman zaman yaparım. tekrar tşk ederim yorumlarınız için..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? bilirkişi olarak soluyorum sımarık degılsın selın kendını begenmıste degılsın.bıraz cocuksu bırazda duygusalsın ![]() |
| | |
| | #9 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? bu nerden çıktı şimdi kişinin kendini bilmesi gerek sen ne diyorsan odur selinam
__________________ |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? blueice beni yakından tanıyan biri olarak söyle yaaa valla çok gücüme gitti..
| | |
| | |