![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhabalar, Vallahi yazmayacağım ,olmaz ,kendimi tutmalıyım dedim ama yine olmadı neyse.. Bu topici ciddiye alıp yorum yaptığıma hala inanamıyorum. İnanın gülümseyerek yazıyorum buraya yorumumu. Der ki.. "Kol kırılır yen içinde ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Merhabalar, Vallahi yazmayacağım ,olmaz ,kendimi tutmalıyım dedim ama yine olmadı neyse.. Bu topici ciddiye alıp yorum yaptığıma hala inanamıyorum. İnanın gülümseyerek yazıyorum buraya yorumumu. ![]() ![]() ![]() Der ki.. "Kol kırılır yen içinde kalır" "Aman rezil rüsva oluruz, sus konuşma" "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" "Görmedim, duymadım, bilmiyorum" "Aman konuşsak ne olacak ne değişecek" Susan ve ... İzlem ... Dışarıda gezip, gezip eve gelince çişini eve yapan köpeklere sinir oluyorum. (Çakıl'a yeni sahip arasak iyi olacak) sanırım buldum. Anlattığımı anlamayanlara, anlamak istemeyenlere sinir oluyorum. ANLAYANA!!
__________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #33 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Alıntı:
Selinamm sen şımarık ve kendini beğenmiş biri değilsin. Ama biraz saf bir insansın.Nette cin olacaksın,saf olursan seni üzerler.
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #34 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Alıntı:
Bir İnsana Hakettiğinden Fazla Değer Verirsen: Ya Onu Kaybedersin,Ya Da Kendini Mahvedersin!!!
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! | |
| | |
| | #36 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? insanın kendini begenmesi rabbini tanıyan biri için çok uzak bir ihtimal olmalı başkasının kşiyi begenmesi ise buda kişiyi övmek olur ki bu birinciden daha tehlikeli bir durum RABBİM bu iki seçenektende bizleri korusun
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #37 | |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Alıntı:
saharay evet şımarık degilim safta degilim aslında herkese verecek bir cevabım var ama ben nete hoşça vakit geçirmek sanalda olsa bazı arkadaşlıklar edinmek istedim 3 cü dünya savaşını çıkarmak degil ki amacım bunun saflıkla bi alakası yok yaniii yeteri kadarda cinligim var :)))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | |