![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gülüm canımsın benim tşk ederim hakkımda böle düşündüğün için ama ne yazık ki böyle düşünmeyen var demek ki neyse artık ne düşünüldüğü umurumda bileee değil çünkü artık bende o zatı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Gülüm canımsın benim tşk ederim hakkımda böle düşündüğün için ama ne yazık ki böyle düşünmeyen var demek ki neyse artık ne düşünüldüğü umurumda bileee değil çünkü artık bende o zatı muhteremi kale bile almıyorummmm
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Rep Gücü: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? taş yerinde ağırdır derler selinam görmek isteyen istediği gibi görsün senin hakkında düşünülen değilde senin ne düşündüğün önemli derler derler derler...............herkes istediğini der bırak desinler bana göre 3 çeşit insan vardır 1."si gıda gibi olan onu hergün ararsın 2."si ilaç gibi gerektiğinde ararsın 3."sü hastalık gibi o seni arar sen tekrar arayanlardan zayıflığı bilipte örtmeye çalışanlardansın varsın ne derlerse desinler desinler |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Rep Gücü: 2 ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? sevgili selinam bıraya takıldıgım günden beri bana karşı ve burda bulanlara karşı çok sıçak ve samimi davrandın bunu içtenlikle yaptın seni gerçekten çok seviyoruz bunu yazan kişi bu ortamdan kıskandıgı için demiştir boşver one düşünürse düşüsün biz seni çok seviyoruz vede çok sıçak buluyoruz o yüzden kim ne demişse desin sen bizim melegimmissin bunu untma ablacım... |
| | |
| | #24 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Yavuz arkadaşım benim ne güzel bir benzetme yapmışsın tşk ederim keşke herkes senin gibi olsa yani hem arkadaş hemde yeri geldiginde sığınılacak bir liman yani dosttun limanı ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #25 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Sarah harikasın ya gerçekten benim için düşündüklerin çok duygulandırdı beni artık o zatı muhtereminde ne dediği umurumda değil forumda beni sevenlerin olduğunu biliyordum zaten tşk ederim bende sizleri çok ama çok seviyorum...
| | |
| | #26 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Ah ablacım ah sen kendını ister beğen ister begenme biz seni beğeniyoruz zaten bu yeter bize. Her lafa da kulak asma ne demişler Sen seni bil seni onlarda bilir kendini. Herkes kendinden sorumludur sen bu tür lafları neden kafana takıyorsun ki unutma biz seni herzaman için seviyoruz. Sana bu özellikleri yakıştırmak istediklerini çok komik buluyorum. Sakın unutma ablacım bir kural varsa muhakkak ki kural koyucu vardır. bir oyun varsa mutlaka onun tasarımcısı vardır. bir gülen varsa kesin acizlikten ne diyeceğini bilemeyen biri vardır. Aynı hesap her lafı kafana takma |
| | |
| | #27 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Haklısın canım artık takmayacağım kimin ne dediği umurumda değil bi tanem..
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? evet sımarıksın ciicimmm |
| | |
| | #29 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Rep Gücü: 283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? canım benim ben seni seviyorum benim gibi seni tanıyanlar senin yanında gerisi boş hayat nankör bunlar da bize küçük oyunları görmezden ve duymazdan gelmek onları yok saymak gerek
__________________ |
| | |
| | #30 |
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? iyide seinle tanışmıyoruz bile arkadaşım nasıl böyle kesin konuşabildin anlamadım :)))))
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |