![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Toprak çok tşk ederim dosttum....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Toprak çok tşk ederim dosttum..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? her ıddasına gırerım bu durumdan dolayı aglamısındır |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Ewet ağladım beni iyi tanımışsın ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? herkes dalga gectımı sanıo aslında bu taktıktı hepınızı cözdüm takma ya selınam valla ole degılsın |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? tşk ederim dosttum...
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Selinamm hayırdır dertli görüyorum seni kim demiş bunu bir randevu vereyim kızıma konuşalım sakın üzülme sen bakıyımmm..... |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Yok ablacığım artık üzülmüyorum dün akşam üzülüyordum ne bileyim değer verdiğim biriydi ama bu akşam boşuna değer verdiğimi saolsun bana çok güzel anlattı kendisi...
| | |
| | #18 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Alıntı:
İyide güzelim değer verdiğin kişi neden sana öyle şeyler söylesinki ne geçtiki aranızda anlamadım ama üzülme canım düzelir aranız nasılsa.... | |
| | |
| | #19 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? Alıntı:
şimdi söyle bakalım bukadar şımarık iken aynı zamanda nasıl bukadar alçak gönüllü olabiliyosun??
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şımarık ve kendini beğenmiş birimiyim? güzin abla inan o kadar hak etmediğim sözler duydum ki mezara bile girsem o sözleri unutacağımı sanmıyorum onun için aslaaaaaaaaaaaaa
| | |
| | |