![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "isim,şehir,hayvan,eşya,artist Oynamaca" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben eskiden beri bu oyunu çok severim. Burada oynamaya ne dersiniz. Mesela Ben A harfi ile bir örenk vereyim devamı da gelsin Aysun Adana Aslan Araba Ali Poyrazoğlu Bundan sonraki ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | isim,şehir,hayvan,eşya,artist Oynamaca Ben eskiden beri bu oyunu çok severim. Burada oynamaya ne dersiniz. Mesela Ben A harfi ile bir örenk vereyim devamı da gelsin Aysun Adana Aslan Araba Ali Poyrazoğlu Bundan sonraki Harf O olsun
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: isim,şehir,hayvan,eşya,artist Oynamaca Alıntı:
ordu orangutan oturak oya aydogan evet hadi bakalım harfimiz "S" | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: isim,şehir,hayvan,eşya,artist Oynamaca kenan kayseri kedi kanape kenan pars ???? :((( harfimiz "N" |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: isim,şehir,hayvan,eşya,artist Oynamaca Nazan Nevşehir Nil Balığı (N ile ortaokuldan beridir hayvan bulamadım da) Nakış Nar Nil Karaaibrahimgil Ben bitkiyi eklemeyi unutmuşum. devam edenler bitki ile devam ederse sevinirim D
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: isim,şehir,hayvan,eşya,artist Oynamaca Deniz Denizli Dogan dolap Domates (ekledim) Derya Alabora "Z" |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: isim,şehir,hayvan,eşya,artist Oynamaca Zeynep Zonguldak Zürafa Zil Bitki bulamadım ( keşke eklemese imişim :) Zerrin Özer
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: isim,şehir,hayvan,eşya,artist Oynamaca Hani harf ama negüzel keyifle oynuyorduk :((( |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: isim,şehir,hayvan,eşya,artist Oynamaca Çok özür dilerim. O zaman G olsun
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: isim,şehir,hayvan,eşya,artist Oynamaca gani gaziantep geyik gardirop gül gülden karaböcek H |
| | |
| | |